Mario Fresh, la un pas să abandoneze Exatlon, din cauza problemelor de sănătate: ”Îmi tremură tot corpul, nu înțeleg de ce”

Publicat: 18/03/2019 | 12:14

Momente extrem de grele la jocul pentru vilă la ediția de duminică a concursului Exatlon. Mario Fresh, ”ginerele” Andreei Esca, a mărturisit că se simte foarte rău din cauza oboselii și nu mai poate concura.

Atât Faimoșii, cât și Războinicii s-au luptat pentru a ajunge la vilă. Mario Fresh le-a spus colegilor săi că ar putea abandona din cauza oboselii.

Deci, crede-mă, mă uit și Alex și sunt gen.. Mă simt acolo cu el. Mă simt acolo, că îl vad că rămâne foarte mult în urmă și că nu mai are putere și se vede pe el că nu mai are putere. Vin mai în față decât el, dar eu sunt un fel de Alex din echipa Faimoșilor. Nu mai pot. Dar eu nu mai pot, îți jur! Îmi tremură tot corpul, nu înțeleg de ce îmi tremură corpul”, a spus Mario, conform Kanal D.

Faimoșii au discutat despre punctele slabe ale echipei lor și l-au luat în vizor pe Mario Fresh.

Până acum ceva timp, Mihai și Gabi nu îl luau deloc pe Mario. Neaducând puncte ei, două trei săptămâni, au început să îl împartă pe Mario. Dar el a făcut și surpriza, aia e mai… Și asta nu că îl face pe el mai slab sau… Acum trebuie să recunoaștem, el e cântăreț, e un puști de 19 ani! Bravo lui! Să reziști două luni jumătate aici? Au fost și alți cântăreți aici și ai cel mai lung parcurs!”, a spus Costin Gheorghe.

Citește și...