Mario Fresh și Alexia Eram se pregătesc de nuntă! ”O să fie altceva. Am ceva în cap”

Publicat: 06/11/2018 | 10:03
Mario Fresh și Alexia Eram se pregătesc de nuntă! ”O să fie altceva. Am ceva în cap”

Chiar dacă sunt la o vârstă destul de fragedă și au doar doi ani de relație în spate, Mario Fresh a mrturisit că se simte pregătit s-o ceară de soție pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Iar planul este deja făcut! 

Multă lume se întreabă încotro va duce relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh, după ce fiica Andreei Esca a plecat la studii în străinătate.

Iată însă că nu poate sta foarte mult departe de iubitul ei, așa că face naveta constant Londra-București. Cele mai grele par să fie despărțirile de la aeroport, a spus Mario Fresh într-un interviu în care a recunoscut că are planuri mari cu Alexia.

Am condus-o la aeroport. Cea mai urâtă senzație, jur. Senzația e atunci când primești un bolovan în cap. Ne-am obișnuit împreună am stat mult timp împreună. Am văzut și eu vlogul ei cu căsătoria. În fiecare zi vorbim despre tot. La ce vârsta ai vrea să ai copii, dar ne răzgândim mereu. Mai în glumă, mai în serios, avem doar doi ani împreună și suntem și tineri rău. Nu mă pun în genunchi. Când o să o cer în căsătorie o să fie altceva, nu o să știe. Am ceva în cap„, a spus Mario Fresh, la Răi Da’ Buni.

Citește și...