Marioara Zavoranu a luat cu ea in mormant o adevarata avere. Detalii halucinante despre inmormantare

Publicat: 21/04/2015 | 09:21
Marioara Zavoranu a luat cu ea in mormant o adevarata avere. Detalii halucinante despre inmormantare

Dupa ce a fost critica pentru faptul ca a vandut inmormantarea mamei sale si ca nu si-a dat silinta sa o ingroape asa cum merita, Oana Zavoranu le raspunde celor mai carcotasi. Bruneta afrma ca Marioara a luat cu ea o adevarata avere.

Cu o avere impresionanta, Marioara Zavoranu a meritat sa fie inmormantat cum se cuvine. Desi nu era in relatii prea bune cu fiica ei, Oana a avut insa grija ca Marioarei sa i se indeplineasca toate dorintele legate de funerarii. 

 

Eleganta, Marioara nu ii refuza pe iesenii care o invita la dans

Ingropata cu lucruri de peste 50.000 de euro

 

Marioara Zavoranu a fost intotdeauna o femeie dichisita si a pus accentul pe haine si bijuterii. Asa ca, era de asteptat ca, pe ultimul drum, sa aiba o tinuta demna de o fosta femeie de afaceri. Cu toate ca era in plin scandal cu fiica ei, cea din urma a ajuns la concluzia ca Marioara merita sa i se indeplineasca toate dorintele legata de inmormantare. Asa ca, dupa ce a declarat ca si-a dezgropat tatal pentru a o inmormanta pe Marioara intre cei doi soti, Oana Zavoranu a mai sustinut ca avut grija de tinuta ei.

Marioara Zavoranu, primita cu sampanie si bomboane, ca toti invitatii

„E ingropata cu lucruri de peste 50.000 de euro. Nu mi-am batut joc. Mormantul nu se poate profana, este un cimitir pazit. Ma simt impacata cu mine ca i-am indeplinit dorintele si i le voi indeplini in continuare cu sfintenie. Sunt impacata ca, cu ctoate nenorocirile pe care le-am spus, eu nu am avut in cap numai banii. Eu vroiam sa ma iubeasca”, a spus Oana la o emisiune de divertisment.


D.M.