Marioara Zavoranu, discutata in Parlament! O deputata a luat atitudine!

Publicat: 26/05/2015 | 21:14
Marioara Zavoranu, discutata in Parlament! O deputata a luat atitudine!

Moartea mamei Oanei Zavoranu a ajuns subiect de discutie in Parlamentul Romaniei.

Moartea Marioarei Zavoranu a ajuns pana si in Parlament. O deputata a luat atitudine in ceea ce priveste trasnmiterea in direct a inmormantarii mamei Oanei Zavoranu si atitudinea CNA.

Este vorba despre Maria Grecea, deputat din partea PNL.

 

Marioara Zavoranu

„De-a lungul ultimilor ani au existat numeroase situaţii în care emisiunile de televiziune au derapat nepermis de la normele Legii audiovizualului nr. 504/2002, precum şi a Deciziilor CNA aflate în vigoare, dar şi a normelor deontologice care ar trebui să guverneze profesia de jurnalist.

Ultimul exemplu de acest gen a fost mediatizarea excesivă şi, să-mi fie scuzată expresia, dizgraţioasă, din multe puncte de vedere, a decesului mamei vedetei din showbiz Oana Zăvoranu. Este inexplicabil cum CNA nu a intervenit în nici un fel, după zecile de ore de emisie difuzate de majoritatea televiziunilor pe acest subiect.

Sunt sigură că sunt în asentimentul a mii de români şi a mii de părinţi când afirm, cu responsabilitate, că prezentarea unei înmormântări, preţ de zeci de ore, pe mai toate canalele de televiziune, nu constituie un argument al profesionalismului.

Mai mult decât atât, anumite imagini pot afecta emoţional copiii noştri, ba chiar să-i traumatizeze, deoarece în zilele respective chiar nu se mai putea vedea nimic altceva la televizor în afara înmormântării respective”, a afrimat deputata PNL.

(D.A.)