Marius Tucă îi răspunde foarte dur lui Marius Vecerdea: „N-am auzit până acum pe cineva să urecheze public un sportiv”

Publicat: 08/11/2019 | 13:11
Marius Tucă îi răspunde foarte dur lui Marius Vecerdea: „N-am auzit până acum pe cineva să urecheze public un sportiv”

Marius Tucă i-a adresat un mesaj public lui Marius Vecerdea, informează prosport.ro, după ce antrenorul a atacat-o ieri extrem de deplasat pe Simona Halep. Antrenorul de la Sibiu este în centrul unui scandal legat de candidatura sa la președinția FRT. 

Jurnalistul a luat atitudine după ce Vecerdea a criticat-o foarte aspru pe Simona Halep. Astfel, Tucă a scris pe o rețea socială un mesaj foarte dur adresat antrenorului de tenis.

„Nu credem că sunt mulţi oameni care, neavând vreo legătură cu tenisul, să fi auzit (până la postarea de pe facebook în care este atacată Simona Halep) de Marius Vecerdea. De Simona, însă, a auzit o lume întreagă! De la ţâncii care vor să-i calce pe urme, până la cei apropiaţi de săvârşirea unui secol de viaţă, toţi o privesc cu respectul şi simpatia cuvenite unui simbol naţional. Un simbol naţional nu înseamnă neapărat un laureat al Premiului Nobel, ci şi un sportiv recunoscut unanim pe mapamond. Şi Simona Halep este categoric un simbol naţional. Pe de altă parte, este pentru prima oară când auzim că se face recurs la „accesul la educaţie desăvârşită” al sportivilor şi la partizanatul politic al acestora. N-am auzit până acum pe cineva, persoană fizică sau instanţă, să urecheze public un sportiv pe motiv că n-a ajuns să înţeleagă”, scrie Marius Tucă. (Citește răspunsul integral al lui Marius Tucă AICI)

Citește și...