MARSUL SOLIDARITATII in Franta. Klaus Iohannis, in strada la Paris alaturi de alti 50 de lideri ai lumii

Publicat: 11/01/2015 | 16:36
MARSUL SOLIDARITATII in Franta. Klaus Iohannis, in strada la Paris alaturi de alti 50 de lideri ai lumii

Franta este indoliata, dupa atacaurile din aceasta saptamana din Paris si din apropierea Capitalei. Aproximativ 50 de lideri de state din toata lumea au fost invitati duminica la un mars al solidaritatii, printre care si Klaus Iohannis.

Un milion de oameni sunt aşteptaţi, duminică, în centrul Parisului la un marş istoric în memoria victimelor atacurilor teroriste de săptămâna aceasta din Franţa. La ceremonie participă şi aproximativ 50 de lideri din toată lumea, printre care şi preşedintele Klaus Iohannis.

Iohannis

Peste 50 de şefi de stat, de guvern şi lideri din toată lumea participă la Marşul Solidarităţii, între care preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi al Parlamentului European, Martin Schulz, premierul Marii Britanii, David Cameron, şi cel spaniol, Mariano Rajoy, premierul Italiei, Matteo Renzi, precum şi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi cancelarul german Angela Merkel, remierul israelian Benjamin Netanyahu şi liderul palestinian Mahmoud Abbas, potrivit Romaniatv.net.

Mars

Mars

Familiile victimelor atentatului împotriva publicaţiei satirice Charlie Hebdo au sosit la ‘marşul republican’. Sosiţi cu autocarele, aceşti oameni, care poartă bandane albe pe cap, pe care este scris ‘Charlie’, urmează să se aşeze în fruntea cortegiului care va porni către Piaţa Republicii din Paris, în care s-a strâns deja o mulţime imensă de oameni.

Mars

R.O.

Citește și...