Mărturii cutremurătoare ale mamei de 22 de ani, după viitura din Prahova: „Cea mica a murit la mine în brațe!”

Publicat: 03/06/2019 | 18:27

Roxana, mama copiilor luați de viitură în județul Prahova, a făcut mărturii cutremurătoare. Femeia de numai 22 de ani și-a văzut copiii murind!

Femeia a fost luată de viitură, la Sângeru, cu tot cu cei 4 copii ai săi și i-a văzut murind unul câte unu. Mai mult, mezina familiei, o fetiță de numai 9 luni i-a murit în brațe, informează stirileprotv.ro.

„I-am ţinut până am trecut podul… Aşa au căzut doi copii în apă, nu i-am mai găsit. Ceilalți doi au rămas cu mine, pe saltea. Și cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit. Erau valurile mari”, a spus Roxana.

„A ridicat-o apa până la tavan… În momentul în care a dat peretele jos, a plecat cu copiii… Toţi cei 4 copii erau în braţele ei. Ce viaţă să mai am dacă toţi ce patru copiii s-au dus, ce viaţă să mai am?…” a spus și tatăl copiilor morți.

Au primit o locuință modulară

Potrivit ISU Prahova, o locuinţă modulară a fost trimisă în localitatea Sângeru, pentru familia din care provin care cei patru copii luaţi de viitură cu tot cu casă. Primarul comunei Sângeru, Gheorghe Radu, a spus că locuinţa modulară a fost deja amplasată şi predată autorităţilor, tatăl copiilor urmând să primească cheile, arată Mediafax.

„A ajuns locuinţa modulară. Am montat-o. Este tot în zona unde se afla casa luată de viitură, dar mai sus. Acea casă era construită de ei, din BCA, era relativ nouă. Mama este încă în spital, tatăl este cu vecinii, cu neamurile. Am vorbit la biserică şi vor cumpăra ei sicriu pentru cei mici. Sunt amărâţi, erau la venitul minim garantat”, a declarat primarul Gheorghe Radu.

Roxana și cei patru copii, cu vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani, din localitatea Sângeru, au fost luați vineri seara de viitură. Femeia a fost salvată, însă cei patru minori au murit.

Citește și...