Marturii cutremuratoare de la inmormantarea Angelei Ciochina! Rudele artistei, in stare de soc!

Publicat: 09/07/2015 | 17:46
Marturii cutremuratoare de la inmormantarea Angelei Ciochina! Rudele artistei, in stare de soc!

Cantareata Angela Ciochina a fost inmormantata astazi la cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitala. Rudele regretatei artiste au facut declaratii cutremuratoare.

Angela Ciochina a fost condusa astazi pe ultimul drum. Din pacate, la inmormantarea regretatei artiste care a cucerit publicul din Romania in anii ’80 nu au fost prezente decat cateva zeci de persoane. Dintre colegii de breasla ai cantaretei, doar Stela Enache a fost prezenta.

Situatia i-a dezamagit profund pe apropiatii Angelei Ciochina, care au facut declaratii cutremuratoare la cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitala, acolo unde a fost inmormantata Angela Ciochina.

Verisoara Angelei Ciochina

„Din pacate, nu am vazut-o decat la televizor. E pacat ca n-a venit niciun coleg de breasla. E incredibil cum lumea uita. Nu putem impune prezenta lor, dar fost totusi un nume in tara asta”, a declarat verisoara regretatei artiste pentru emisiunea „La Maruta”, de la Pro TV.

Matusa Angelei Ciochina

„Imi pare rau. Trebuiau sa fie toti aici sa o omagieze”, a spus Cici Gheorghiu, matusa Angelei Ciochina.

Monica Anghel

Prezenta in platoul emisiunii pe care Catalin Maruta o prezinta la Pro Tv, cantareata Monica Anghel si-a spus si ea parerea:

„Nu ma surprinde ca nu au fost colegi de-ai ei acolo. Important e ca acei cativa membri ai familiei au fost acolo. Asta e societatea in care traim, respectul pe care il dam marilor artisti. E trist, dar e adevarat”.

(D.A.)
 

Citește și...