Mărturii de groază din trenul deraiat! Coșmarul prin care au trecut pasagerii VIDEO

Publicat: 24/12/2018 | 13:30
Mărturii de groază din trenul deraiat! Coșmarul prin care au trecut pasagerii VIDEO

Responsabilii din Ministerul Transporturilor au declanșat o anchetă după ce un tren cu 140 de pasageri la bord a deraiat duminică în Hunedoara. O femeie, aflată pe culoar, a fost aruncată din garnitură și a ajuns la spital cu mai multe fracturi.

Trenul Interregio circula pe ruta Constanţa-Arad. În timp ce se afla între staţiile Băiești şi Subcetate, în apropiere de Haţeg, ultimele trei vagoane au sărit de pe şine, anunță stirileprotv.ro.

În ele, aproape 60 de pasageri aşteptau să ajungă acasă. În celelalte vagoane se aflau alţi 80. Cu toţii au auzit un zgomot înfiorător şi scrâşnetul roţilor. Apoi strigătele de ajutor ale femeii rănite.

Pasagera era pe hol, lângă uşă, când a fost pur şi simplu aruncată din tren după ce, în urma impactului, uşa vagonului a fost smulsă din ţâţâni. Un bărbat, aflat într-unul dintre vagoanele avariate, îşi aminteşte momentele de coşmar.

“Oamenii erau bulversaţi. M-am dus în spate şi am văzut că era căzută uşa de la un vagon şi lângă uşa era o doamnă care avea nişte dureri de mâini foarte mari. Striga foarte tare după ajutor. Am încercat cumva să o ajutăm, să punem o pătură, până vin cei de la SMURD,”

 

Citește și...