Mărturii groaznice! Ce a declarat ucigașul olandez înainte să se sinucidă

Autor: Keva Iosif
Publicat: 24/09/2019 | 09:11
Mărturii groaznice! Ce a declarat ucigașul olandez înainte să se sinucidă

Olandezul suspectat că a ucis fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, judeţul Dâmboviţa, se numește Joop Visscher, și s-a sinucis ieri, la scurt timp după ce a fugit în Amsterdam. Acesta a vorbit cu polițiștii români înainte, însă nu a fost reținut. 

Joop Visscher, olandezul de 47 de ani care este suspectat că a răpit-o și ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din Gura Șuții, Dâmbovița, s-a sinucis. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul ar fi intrat cu mașina deliberat în fața unui TIR, pe o șosea din Olanda.

Suspectul a venit în ţară miercuri şi a plecat sâmbătă. Revoltător este că deși a fost audiat de polițiștii români, și putea fi blocat să iasă din ţară, nimeni nu l-a oprit pe olandez să se întoarcă în Amsterdam.

Dacă doreau să-l blocheze să plece din ţară, puteau. Puteau emite un mandat de aducere, cel puţin, ca să-l audieze în calitate de martor. În astfel de situaţii iei măsuri urgente. Procedural, aveau toată acoperirea. Nu erau necesare probe concludente. Începi urmărirea in rem şi audiezi persoane care pot da indicii, având în vedere şi imaginile”, a declarat avocatul Bogdan Păun pentru Mediafax.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost contactat pe WhatsApp sâmbătă seară de polițiști și a recunoscut că a fost în vizită în acea zonă, deoarece… îi place România, relatează antena3.ro.

Duminică, fetiţa de 11 ani din Dâmbovița, dată dispărută de familie, a fost găsită pe un câmp la ieşirea din Produleşti. Anchetatorii au spus că, la o primă examinare, s-au observat urme de violenţă pe trupul fetei. Corpul era acoperit cu o folie de plastic. Şeful IPJ Dâmboviţa a subliniat că acesta este, probabil, motivul pentru care corpul nu a fost observat din elicopter.

Citește și...