”Masacrul din Italia”. Al cincelea român care a participat a fost prins la Craiova

Publicat: 09/10/2018 | 18:27
”Masacrul din Italia”. Al cincelea român care a participat a fost prins la Craiova

”Masacrul din Italia”, informații noi – Al cincelea român a fost prins la Craiova, informează news.ro. Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Craiova, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie săvârşită prin acte de cruzime, a fost prins de poliţiştii doljeni. El a fost reţinut, fiind suspectat că a participat la tâlhăria din Italia, în urma căreia unei femei i-a fost tăiată urechea.

Poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 2 Poliţie Craiova au localizat şi prins, marţi, în Craiova, un bărbat de 34 de ani. Pe numele bărbatului fusese emis – de către autoritățile judiciare din Italia – un mandat european de arestare pentru tâlhărie săvârşită prin acte de cruzime.

Românul este suspectat că a participat la tâlhăria din Lanciarno, provincia Chieti, din Italia. În respectiva tâlhărie a fost tăiată urechea unei femei.

NU RATA: CRIMĂ ORIBILĂ ÎN ITALIA! UN ROMÂN DE 47 DE ANI I-A TĂIAT GÂTUL UNUI COLEG

Cinci români sunt acuzați că au comis un jaf de o cruzime extremă în oraşul Lanciano din Abruzzo

Polițiștii români au colaborat cu reprezentanţi ai Poliţiei italiene şi ai Biroului Ataşatului de Afaceri Interne din Italia. Cinci români sunt acuzați că au comis un jaf de o cruzime extremă în oraşul Lanciano din Abruzzo.

Victimele lor, un chirurg şi soţia sa, ambii de de 69 de ani, au fost torturaţi cu sălbăticie pentru a dezvălui unde ţin ascunse valorile. Agresorii i-au tăiat femeii o ureche.

Trei români au fost prinşi inițial cu 3.400 de euro la ei. Au fost la un pas de a fi linşaţi de oamenii furioşi. Presa italiană a descris jaful drept „masacrul din Lanciano”.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ ODIOASĂ ÎN ITALIA. UN ROMÂN ȘI-A UCIS SOȚIA CU UN CUȚIT

Citește și...