Masina ProFM a ajuns la cel mai norocos ascultator in seara de Mos Nicolae!

Publicat: 06/12/2013 | 20:36
Masina ProFM a ajuns la cel mai norocos ascultator in seara de Mos Nicolae!

Mos Nicolae este cel mai darnic la ProFM, pentru ca astazi, pe 6 decembrie, cel mai fericit ascultator a castigat marele premiu.

Condusa de mai bine de 25 de vedete, Masina ProFM a fost in aceasta seara extrasa de Elena de la Mandinga, in AFI Palace Cotroceni.

Vedeta, insotita de DJ-ii Alarma ProFM Gicu si Nicolai, i-a purtat noroc lui Gheorghe Chibuta din Tecuci, judetul Galati.
El a fost ascultatorul ProFM cu cea mai buna aproximare a numarului total de kilometri parcursi de soferii si soferitele vedete 2612 – numar descoperit pe bordul masinii in direct in emisiunea „La Maruta”, unde a si fost anuntat marele castigator.
„A fost foarte dragut, mai ales cand am condus si noi Masina ProFM in tara, la concerte. Ne opreau oamenii sa ne intrebe kilometrajul, dar nu am dezvaluit nimic. Ne-am pregatit pentru aceasta seara, de Mos Nicolae, si sunt onorata ca eu am fost cea care a facut o surpriza atat de frumoasa unui ascultator ProFM. Sper ca masina sa ii poarte noroc si dat fiind faptul ca a fost condusa de atat de multi artisti, sper sa se bucure de toata energia pozitiva si de muzica buna in timp ce conduce si de asemenea sa vina cu Masina ProFM la concertele Mandinga”, a spus Elena.
Alina Eremia, Andra, Andreea Banica, Iulia Vantur, Cabral si Andreea Ibacka, Antonia, Diana Dumitrescu, Ellie White, Gina Pistol, Horia Brenciu, Giulia, Mihai Petre, Nicoleta Luciu, Matteo, Mamasita, Razvan Fodor – ei au fost doar o parte dintre cei care au fost alaturi de Alarma ProFM si la volanul premiului pe 4 roti.

La final, trupa Mandinga a sustinut un concert pentru toti cei prezenti in centrul comercial si pentru a sarbatori momentul marii extrageri a Masinii ProFM.

L.C

Citește și...