A renunțat la roabele cu șampanie și a comandat un ”fluviu” de votcă pe imnul Ligii Campionilor!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/06/2018 | 18:42

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cea mai nouă mega-aroganță a lui Codin Maticiuc. (Promotiile zilei la monitoare) Celebrul blogger a renunțat la roabele cu șampanie și a comandat un ”fluviu” de votcă pe imnul Ligii Campionilor. Imaginile cu vedeta și gașca din clubul FACE sunt de senzație.

Dans, lux, femei și lume bună! Clubul Face din Capitală. Codin Maticiuc este la “datorie”. Pentru că, doar nu degeaba, numele lui se confundă cu distracția. Îmbrăcat după ultima modă, omul de afaceri a făcut, din nou, spectacol. Nu singur, ci alături de prietenii săi. El a fost, însă, ca de obicei, sufletul petrecerii. (Reduceri mari la jocuri PC)

În locația mai sus amintită a avut loc campania de promovare a unui brand de votcă, Grey Goose. Atât a așteptat Codin Maticiuc. Pentru că nu doar șampania se află printre băuturile sale preferate. Celebrul blogger adoră să consume, când are ocazia, și votcă. Ocazie numai bună pentru afacerist să facă o nouă mega-aroganță. (VEZI AICI: S-A IUBIT CU FLAVIA, IAR ACUM CODIN I S-A CONFESAT LUI DANI: “O MÂNGÂIAM PE CAP CA SĂ COBOARE LA…“)

Fără să stea pe gânduri, Codin Maticiuc a comandat mai multe sticle de Grey Goose. “Fluviul” cu licoarea magică a fost adus la masa sa pe imnul Ligii Campionilor. Și, la scurt timp, blogger-ul a dat frâu liber distracției. A desfăcut o sticlă, pe care a împărțit-o cu prietenii, printre și care și Matei Dima, alias BRomania. (CITEȘTE ȘI: CODIN ȘI BROMANIA AU REALIZAT VIRALUL ANULUI! CUM AR FI REACȚIONAT PĂRINȚII LUI BOGDAN OLARU, TÂNĂRUL CARE SE LĂUDA CU BANII FAMILIEI LA TV)

Codin Maticiuc: „Este o băutură care îmi place!”

A urmat încă una, și încă una… Ce mai, distracție ca-n filme, așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România! În concluzie, Codin Maticiuc a renunțat, măcar pentru o noapte, la roabele de șampanie și ales să “lichideze”, alături de amici, votcă. Grey Goose, mai exact. De care omul de afaceri a fost super încântat.

Este o bătură care îmi place. Este pentru prima oară când sunt în acest club și chiar mi se pare interesant. Eu, personal, sunt băutor de vodcă. Pentru mine, dacă există vodcă, bună la gust… Dar până la urmă, beau și ‘Săniuță’. După primele două pahare de vodcă sunt bine, dansez. Dar după cinci pahare de vodcă nu refuz nicio femeie. Nu mă interesează că nu are dinți în gură, nimic! Prima oară m-am îmbătat cu vin, în liceu”, a spus Codin Maticiuc. (CODIN MATICIUC A ȘOCAT PE TOATĂ LUMEA! CUM A VENIT ÎMBRĂCAT LA LOFT: “CIOBĂNAȘ CU TREI SUTE DE OI“)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...