Remedii eficiente pentru mătreață

Publicat: 03/09/2018 | 11:10

Matreata remedii. Un păr cu mătreață își poate crea o stare proastă, dar și antipatia celor din jur. Dacă vrei să te simți perfect în pielea ta și să ai o podoabă capitală de invidiat, este cazul să urmeazi următoarele remedii efeciente pentru mătreață.

Matreata remedii. După ce te-ai spălat pe cap, este indicat să-ți clătești părul cu o soluție formată din oțet de mere și puțină apă. De asemenea, pentru a scăpa de mătreață, poți utiliza și bicarbonatul de sodiu. O lingură de bicarbonat se combină cu două căni de apă. Te speli pe cap cu soluția, după care îți clătești părul cu apă călduță. (VEZI AICI: CUM SA TII LA DISTANTA MATREATA)

Matreata remedii. Uleiul de cocos are un efect excelent împotriva mătreții. Trebuie doar să îți masezi scalpul cu răbdare și să lași să acționeze timp de un sfert de oră. Apoi, te speli cu șampon dermatocosmetic, care să conțină suflat de seleniu.

Matreata remedii. Ca să alungi mătreaţa, poți folosi şi ulei de susan sau de cocos. Îţi masezi scalpul apăsând uşor, după care laşi să acţioneze 10-15 minute. Te speli cu şampon, ideal cu unul dermatocosmetic, contra mătreţii. (CITEȘTE ȘI: SCAPĂ DE MĂTREAŢĂ SAU DE CIUPERCA PICIORULUI CU UN INGREDIENT PE CARE ÎL AI ACASĂ!)

Mătreața cauze

Matreata remedii. Mătreaţa însoţită de mâncărimi şi zone înroşite ale scalpului poate fi o consecinţă a dermatitei seboreice. În aceste cazuri, este bine să mergi, urgent, la medicul dermatolog. Se recomandă un şampon antifungic.

Tratament și remedii naturiste pentru mătreață

Matreata remedii. Iaurtul este foarte eficient împotriva mătreții. Se masează scalpul cu iaurt, după care se lasă să acționeze aproximativ 20 de minute. Dacă vrei, poți combina iaurtul cu un ou sau cu sucul de lămâie. Ceaiul de cimbru face, la rândul lui, minuni, la fel ca și sarea de masă. Pune-ți sare prin păr, masează ușor scalpul, după care spală-te cu șampon. (NU RATA: REMEDII NATURALE PENTRU UN MATREATA, SCALP IRITAT SAU CRESTEREA PARULUI! CUM SA AI UN PAR SUPERB CU UN PRODUS EXTREM DE IEFTIN)

Matreata remedii. Ceaiul de urzică este, de asemenea, recomandat. Își poți clăti părul după spălare. Poți încerca inclusiv cu sucul de mere, care se aplică pe scalp, iar după 15 minute se spală părul. Dacă ai o plantă aleo vera în casă, despică frunzulițele și utilizează sucul din interior pe scalp. Clătește părul după 30 minute.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...