Medana și Robert de la Insula Iubirii, nunta superbă la care au visat! Imagini nemaivăzute din ziua cununiei religioase

Publicat: 18/06/2019 | 12:23

Medana și Robert, doi dintre foștii concurenți de la “Insula Iubirii”, au avut nunta superbă la care au visat mereu! Frumoasa brunetă a devenit soția lui Robert Kirschner și în fața Lui Dumnezeu, după mulți ani de relație în care a venit pe lume și fiul lor. De altfel, Erick a avut rol important în ziua fericitului eveniment. Astăzi vă prezentăm imagini nemaivăzute din ziua cununiei religioase a îndrăgitului cuplu.

Citește și: Scene-șoc la Insula Iubirii de la Antena 1! Radu Vâlcan, “fault” la o concurentă: “Iubitul tău…”

Medana și Robert de la “Insula Iubirii”, imagini nemaivăzute de la nuntă

În ziua nunții, Medana Kirschner a strălucit în rochia albă de mireasă tip sirenă, care a avut un decolteu sexy și provocator, iar croiala ținutei i-a pus în valoare silueta perfectă. Mirele ei, Robert, a îmbrăcat un costum extrem de elegant albastru, la care și-a pus o cămașă albă și paion în aceeași nuanță. Erick, fiul lor de doi ani și opt luni, a avut și el o ținută cu care a atras atenția tuturor: pantaloni scurți, realizați dintr-un material elegant, cămașă albă și papion închis la culoare, dar și o vestă asorată cu șapca șic pe care o avea pe cap.

Nunta Medanei și a lui Robert a ținut până în zori când mireasa s-a urcat la volan și a plecat împreună cu mirele ei spre casă Pe fotografia făcută publică pe rețelele de socializare, bruneta a scris: “Mirii pleacă pe soare către casă”. În galeria foto a articolului, găsiți imagini nemaivăzute din ziua cununiei lor civile.

Medana și Robert Kirschner, în timp ce dansau valsul mirilor. Sursa foto: Facebook/Trilogy Studio
Medana și Robert Kirschner, în timp ce dansau valsul mirilor. Sursa foto: Facebook/Trilogy Studio

La câteva ore după ce s-au odihnit, fosta concurentă de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a făcut public un mesaj emoționant.“Pfu, nici nu știm cu ce să începem😂 a fost o zi atât de frumoasă pentru noi, încât fiecare dintre voi ați ocupat locul 1 în a face această zi de neuitat 🙈❤️ (…). MULȚUMIM părintiilor pentru sprijinul și prezenta lor, neamurilor care au fost lângă noi, NAȘIILOR pentru că au acceptat să facă parte din familia noastră: Alexandra Mates cu Roșu Andrei, Sergiu Lapadus și Lăpăduș Andreea Loredana!!! Vă iubim!!!❤️

Mulțumim tuturor prieteniilor și invitatiilor pentru tot!!! Tot!!! Fără ei, nunta ar fi fost pustie! Ați fost trup și suflet alături de noi mereu, (…) ne-ați mai demonstrat asta o dată! Ați jucat, ați cântat, ne-am distrat și am creeat multe amintiri frumoase împreunî datoritî energiei voastre! Sunteți cu toții speciali pentru noi❤️ VĂ MULȚUMIM!!!” este mesajul transmis de Medana Kirschner pe contul său oficial de Facebook.

 

Citește și...