Medicul care s-a sinucis în București mai avusese o tentativă de a-și lua viața. Ultimul mesaj postat de Ioana este cutremurător

Publicat: 27/10/2019 | 13:36

Avea doar 29 de ani, însă o stare de depresie accentuată. Era medic veterinar și mai încercase să se sinucidă. A luat decizia extremă de a se arunca de la etaj, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. 

Din nefericire, Ioana suferea de depresie, iar ultimul mesaj postat de ea în mediul online este cutremurător. Tânăra susținea că viața ”este o catastrofă”, iar argumentul ei se referea la problemele personale. ”Viața este o catastrofa dacă lucrurile nu merg”, este mesajul postat de Ioana pe reţelele sociale.

Ioana s-a sinucis la 29 de ani

Era singură în casă când a decis să își pună capăt zilelor

Surse din cadrul anchetei au transmis că este vorba despre o sinucidere. Ușa era încuiată din interior, fiind exclusă varianta ca Ioana să fi fost aruncată, de cineva, de la etaj.

”Potrivit unor surse din anchetă, tânăra găsită moartă avea 29 de ani şi şi-ar fi pus singură capăt zilelor. Ea ar mai fi avut o tentativă de suicid în trecut. Nu a lăsat niciun bilet de adio, dar se pare că era singură în casă iar uşa ar fi fost închisă din interior, cheia fiind găsită în uşă, ceea ce ar exclude varianta ca ea să fi fost aruncată”, potrivit stirileprotv.ro.

Citește și...