Meghan Markle a încălcat protocolul regal! Ce a făcut viitoarea soţie a prinţului Harry

Publicat: 14/02/2018 | 10:10
Meghan Markle a încălcat protocolul regal! Ce a făcut viitoarea soţie a prinţului Harry

Cel mai popular cuplu britanic a participat zilele trecute la un eveniment caritabil, în Endiburgh, acolo unde Meghan Markle s-a făcut remarcată printr-un gest care încalcă protocolul regal. Cei din familiile regale nu au voie să îmbrăţişeze, în mod public, oameni de rând. Pentru actriţa americană, care în curând va deveni soţia prinţului Harry, nu contează astfel de reguli. 

A fost vâlvă mare în capitala Scoţiei, acolo unde prinţul Harry şi logodnica lui au luat parte la mai multe evenimente caritabile. Meghan Markle a fost văzută îmbrăţişând-o pe Alice Thomspon, cofondatoarea organizaţiei caritabile Social Bite. Thomson i-a spus viitoarei ducese că a fost impresionată de un discursc pe care la ţinut aceasta în urmă cu trei ani, privind feminismul. Fosta actriţă din „Suits” a ţinut acest discurs la conferinţa UN Women din 2015. 

Şi Meghan o admira foarte tare pe Alice Thompson şi ştia de implicarea ei în acţiuni caritabile, astfel că a fost foarte fericită să o cunoască, potrivit metro.co.uk. Cele două s-au împrietenit foarte repede şi s-au îmbrăţişat în văzul tuturor, deşi conduita regală nu-i permite lui Meghan Markle să fie atât de „prietenoasă”. 

 

 

 

Citește și...