Melania Medeleanu, primele declarații după ce s-a aflat că este însărcinată: ”Voi primi cel mai așteptat dar al vieții mele”

Publicat: 19/12/2018 | 16:58

Melania Medeleanu va deveni mămică pentru prima oară! Iar după ce paparazzi CIAO.RO au surprins singurele imagini cu burtica de graviduță a fostei prezentatoare TV, acum Melania Medeleanu a dat și primele declarații despre bebeluș. 

Fosta prezentatoare TV de la Prima TV, dar și fosta soție a solistului de la Taxi, Dan Teodorescu, va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta în vârstă de 40 de ani a ales să țină sarcina secretă. Dar ochii vigilenți ai paparazzilor Ciao.ro au reușit să surprindă singurele imagini cu Melania Medeleanu însărcinată. După ce s-a retras din televiziune, Melania si a dedicat activtatea ONG-ului MagiCAMP.

„În proaspăta mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă “persoană publică”, aş vrea, şi cu ajutorul vostru, să rămân consecventă acestui principiu. Cu atât mai mult în aceasta perioadă de maxima vulnerabilitate, cu încărcătură emotţională uriaşă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi şi griji, voi primi cel mai frumos, cel mai aşteptat dar al vieţii mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Vă multumesc pentru înţelegere şi discreţie”, a scris Melania Medeleanu. (CITEȘTE ȘI: JAF LA TABĂRA PENTRU COPIII BOLNAVI DE CANCER! MELANIA MEDELEANU A CERUT AJUTOR)

Din 2014, de când a pus bazele taberei pentru copiii bolnavi de cancer

Din 2014, de când a pus bazele taberei pentru copiii bolnavi de cancer, alături de iubitul ei, Vlad Voiculescu, Melania Medeleanu își petrece vacanțele alături de ei. De la 32, astăzi au ajuns la 250 de copii, care se bucură de timpul petrecut în taberele MagiCamp. Bucuria sufletească este imensă, nu se poate descrie în cuvinte, însă Melania a încercat să descrie senzația pe care o are atunci când este alături de acei copii, mărturisind că nu ar da-o nici măcar pe o destinație exotică. (VEZI ȘI: PARFUMUL VREMURILOR DE ALTADATA! CE A PRIMIT MELANIA MEDELEANU DE LA CLAUDIU MIRICA, DE LA CANNES! GARANTAT NU AI MAI VAZUT DEMULT)

Există în tabără poșta copiilor și poșta voluntarilor; aducem, de obicei, un top de post-ituri și le scriem câte un bilețel copiilor și le lăsăm în poștă cu mesaje de genul: ce curajos ai fost astăzi, ce frumos te-ai purtat cu colegul tău.

Încurajăm comportamentele pozitive. La început, copiii trec mirați pe lângă poștă, citesc bilețelul, li se pare că-i ceva straniu, după care, a doua zi, primul lucru pe care îl fac dimineața este să-și verifice poșta. Nu numai copiii fac asta! Pe parcusul unei săptămâni de tabără, copiii încep să-și scrie între ei, dar încep să scrie și voluntarilor, voluntarii își scriu între ei, iar la finalul fiecărei săptămâni de tabără, plicul în care sunt puse mesajele atârnă pur și simplu sau se rupe de greutate.

E foarte frumos când ajungi acasă să le pui undeva să uiți de ele și să le redescoperi două sau trei luni mai târziu, să-ți aduci aminte de toate lucrurile pe care le-ai învățat în tabără și, mai ales, de toată iubirea de care ai înconjurat, într-o săptămână, alături de acești copii”, povestea Melania pentru libertatea.ro.

Citește și...