Membru CSM acuză dublul standard pe tema propunerilor de modificare a Legii 317 formulată de Lia Savonea

Publicat: 09/10/2019 | 10:49
Membru CSM acuză dublul standard pe tema propunerilor de modificare a Legii 317 formulată de Lia Savonea

Judecătorul Bogdan Mateescu – membru al Consiliului Superior al Magistraturii acuză – dublul standard pe tema propunerilor de modificare a Legii 317/2004 formulată de președintele CSM Lia Savonea, informează mainnews.ro. Bogdan Mateescu susține că mai mulți membri CSM nu au fost consultați în legătură cu această propunere.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, judecătorul Bogdan Mateescu consideră că propunerile sunt cel puțin ”discutabile”.

„Propunerea de modificare a Legii 317 formulata de cei 9 colegi din CSM (nu comentez mai mult pe fondul ei, marturisesc in schimb ca la prima vedere propunerile imi par destul de discutabile) a fost inaintata direct la presa, ceea ce este salutar. Din pacate, accesul la modificarile la Legea ANI, propuse cu majoritate de CSM, prin Comisia 1, care au starnit ingrijorare publica, nu a fost atat de liber. Ba chiar niste cereri de la entitati de presa pe acest subiect au fost respinse…”, a scris Bogdan Mateescu pe Facebook.

Întrebat dacă inițiatorii au vorbit cu restul colegilor din CSM referitor la propunerea de modificare a Legii 317, Mateescu a răspuns: „cu privire la această propunere, nu”. (Citește articolul integral AICI)

Citește și...