Meme Stoica, in stare grava la Jilava! Are nevoie de ajutor specializat!

Publicat: 27/08/2015 | 20:18
Meme Stoica, in stare grava la Jilava! Are nevoie de ajutor specializat!

Meme Stoica a acumulat cat a acumulat, iar intr-un final a "explodat", fostul sef al Stelei aflandu-se intr-o stare psihica de-a dreptul ingrijoratoare.

Lunile petrecute in spatele gratiilor, departe de familie, l-au rapus pe Meme. Zilele trecute, acesta a avut o cadere nervoasa si, potrivit unor surse de incredere din Penicenciarul Jilava – unde Stoica se afla inchis dupa ce a fost gasit vinovat in „Dosarul Transferurilor” – a fost dus de urgenta la psihologul inchisorii.

Din cate se pare, picatura care a umplut paharul nevrozei a fost partida de joia trecuta, din playoff-ul Europa League, Steaua – Rosenborg 0-3.

meme stoica

Mai precis, in minutul 94, dupa cel de-al treilea gol al norvegienilor, Meme ar fi suferit o cadere nervoasa, cu greu fiind potolit de ceilalti detinuti. Desi s-a mai calmat, fostul sef al ros-albastrilor a ajuns a doua zi la psiholog, starea lui imbunatatindu-se, treptat.

Isi banuieste fata ca se drogheaza!

Starea depresiv-emotionala a lui Stoica s-a inrautatit si din cauza comportamentului fiicei lui.

Meme si fiica sa
Meme si fiica sa

Potrivit surselor CANCAN.RO, Meme a obligat-o pe Teodora sa faca un control toxicologic, dupa ce in presa au aparut mai multe imagini rusinoase cu „Memelusa”.

B.P

Citește și...