Mesaj special de la Daniel Ghita pentru Mutu si Piturca inaintea meciului cu Olanda

Publicat: 26/03/2013 | 16:32

Aflat deja in Olanda, unde pregateste lupta cu Gokhan Saki, care va avea loc la Istanbul, Daniel Ghita le-a transmis un mesaj de incurajare “tricolorilor” inaintea importantului meci din aceasta seara.

Reporter: Daniel, ajungi in tribune in aceasta seara pe Amsterdam ArenA pentru meciul dintre Olanda si Romania?

Daniel Ghita: Cu mare parere de rau, nu pot ajunge la meci, am antrenamente, iar apoi am nevoie de odihna. Pe asta imi concentrez acum atentia, mai ales ca mai am putin pana la meciul din Istanbul. Sunt cu sufletul alaturi de echipa si le tin pumnii pentru victore.

Rep: Tu esti printre olandezi in aceasta perioada. Care e atmosfera acolo inaintea meciului. Se tem olandezii de nationala Romaniei?

D.G.: Olandezi sant foarte uniti si isi sustin echipa. De altfel, in Olanda, sportul este bine sustinut, indiferent de ramura. Au suporteri nemaipomeniti! Daca se tem ei de nationala, asta nu pot sa spun, eu sunt roman! Am multi prieteni olandezi care zic ca nu se tem. Eu stiu ca lor le e frica, dar nu vor sa admita! Noi avem o echipa buna, care nu trebuie subestimata.

Rep: Esti unul dintre cei mai cunoscuti romani in Olanda. Ce mesaj ai pentru „tricolori” inaintea acestui meci?

D.G.: Da? Toata lumea zice asta! Intr-adevar, sunt acceptat si apreciat mult de olandezi. Le transmit motto-ul meu, cu care ma urc de fiecare data in ring: “I do it because I can. I can because I want to, I want to because you said I can’t!”

Rep: Te asteapta o lupta absolut infernala contra lui Gokhan Saki, chiar la Istanbul. Nu iti e teama ca atmosfera pe care o vor crea suporterii turci il va ajuta pe Saki?

Adi Mutu s-a incurcat la la urarea de Paste
Adi Mutu s-a incurcat la la urarea de Paste

D.G: Infernala? Pentru Saki poate. Pentru mine e un meci ca toate celelalte, nu fac diferenta si nu uita ca sunt roman! Ai vazut tu in istorie un roman caruia sa-i fie frica de imperiul Otoman? Sincer, toti insista ca e vorba de „revansa”. Nu este o revansa! Ca are publicul, e un avantaj, dar publicul nu e in ring. Un luptator nu se lasa dus de emotii. Acolo tactica si fiecare secunda conteaza.

Daniel Ghita
Daniel Ghita

Reporter: Ai acceptat aceasta lupta pe terenul lui Saki si din dorinta de a-ti lua revansa in fata lui?

D.G: Repet, am acceptat pentru ca am vrut sa intorc istoria! Acum, merg romanii la Instanbul nu invers. sa aducem sabia lui Stefan cel Mare acasa! Lui Daniel Ghita nu ii e frica de nimeni, numai de Dumnezeu. Iar pe Dumnezeu il iau oriunde in lume cu mine!

Gabriel Esanu
 

Citește și...