Mesaje sfâșietoare pe pagina de Facebook a lui Constantin Toma, fostul model al lui Cătălin Botezatu care s-a sinucis. Apropiații sunt în stare de șoc

Publicat: 30/10/2018 | 09:20

Decizia lui Constantin Toma de a părăsi brutal această lume i-a șocat pe apropiați, dar și pe cei alături de care a colaborat în lumea modelingului din România – printre aceștia numărându-se și Cătălin Botezatu. Unii dintre cei care l-au cunoscut au așternut câteva gânduri sincere și extrem de dureroase pe pagina fostului model de culoare, care s-a sinucis la 24 de ani.

Mesaje sfâșietoare pe pagina de Facebook a lui Constantin Toma, fostul model al lui Cătălin Botezatu care s-a sinucis

În ciuda eforturilor uriașe făcute de prietenii săi, aceștia nu au reușit să-l salveze pe carismaticul tânăr din ghearele bolii secolului: depresia. Apropiații lui Constantin Toma exclud ipoteza potrivit căreia el ar fi recurs la acest gest din cauza unor neînțelegeri cu iubita cu care locuia în vila în care și-a pus capăt zilelor.

Zeci de mesaje triste au apărut pe contul său de Facebook, iar ideea că el nu mai există e refuzată complet de toți prietenii și foștii colegi alături de care a defilat de multe ori pe podiumuri.

“Dumnezeu să te ierte! Te-am cunoscut când aveai 7 ani, ne-am revăzut peste ani și râdeam de amintiri, mi-e greu să înțeleg de ce nu mai ești! Rămas bun , prieten drag! 🖤🖤🖤”, “Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost și ești un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitat niciodată! Dor și durere!”, “Încă mi se pare ireal…😢Dumnezeu să te odihnească în pace, nu te vom uita niciodată!!” sunt trei dintre mesajele cutremurătoare apărute pe pagina oficială de Facebook a lui Constantin Toma.

Tatăl fostului model al lui Cătălin Botezatu a murit în urmă cu doi ani, iar restul familiei sale se află în Zambia. Surse din anturaj cred că șocul suferit în urma pierderii părintelui, dar și dorul de rudele sale ar fi putut fi unele dintre motivele care l-au condus să se sinucidă. În plus, familia lui avea o avere frumoasă în trecut, însă… banii s-au dus și au apărut problemele.