Mesajul de Paște al premierului Viorica Dăncilă: ”Să ne prețuim și să ne iubim aproapele!”

Publicat: 08/04/2018 | 12:07
Mesajul de Paște al premierului Viorica Dăncilă: ”Să ne prețuim și să ne iubim aproapele!”

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale, în care îndeamnă la linişte şi unitate. Și alți politicieni au transmis mesajul de Paște pentru români, între care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

”Liniştea, speranţa, înţelegerea şi solidaritatea pe care ni le inspiră de fiecare dată Sfintele Paşti să ne călăuzească în tot ceea ce facem. Lumina Sărbătorilor Pascale şi spiritul învăţăturilor creştine ne îndeamnă să fim mai buni, să ne preţuim şi iubim aproapele, să dăm întâietate lucrurilor care ne unesc. Putem face din fiecare zi un nou început pentru aceasta.

Tuturor românilor care sărbătoresc astăzi Învierea, le urez să se bucure de momentele petrecute în familie sau cu prietenii şi de frumoasele tradiţii româneşti.

Hristos a înviat!”, a fost mesajul premierului Viorica Dăncilă, de sărbătorile pascale.

Liderii politici au postat, sâmbătă seara, pe reţelele de socializare, mesaje de Paşte în care le urează românilor lumină în suflet, împăcare, bucurie, sănătate, speranţe senine şi linişte sufletească.

„Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă bucurie, sănătate şi linişte sufletească! Lumina sfântă să coboare în casele şi în inimile românilor! Să ne facă mai buni, mai generoşi, cu inima mai caldă şi mai deschisă. Vă doresc Paşte fericit!”, a scris preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook mai multe fotografii cu familia sa şi cu iepuraşi albi.

„Paşte fericit tuturor! Sfânta Înviere să vă aducă lumină în suflet şi împăcare. Pentru copii, iepuraşul să vină încărcat cu surprize plăcute!”, este mesajul edilului general al Capitalei.

Citește și...