Mesajul Ioanei Ginghină după ce s-a aflat că s-a despărțit de Alexandru Papadopol: „Când treci prin momente grele…”

Publicat: 23/05/2019 | 21:33

Ioana Ginghină și soțul ei s-au despărțit în urmă cu patru luni, când actorul a părăsit casa în care locuia cu mama fetiței lui. Deși lucrurile nu sunt tocmai roz în viața ei, Ioana a găsit puterea să meargă mai departe, iar aseară a fost prezentă la un eveniment monden.

Ioana Ginghină nu a ascuns faptul că trece printr-un moment foarte dificil din viața ei. Chiar dacă a fost prezentă la petrecerea VIVA, actrița le-a transmis fanilor ei pe rețelele de socializare, un mesaj destul de clar.

„Când treci prin momente grele pui o rochie pe tine, mergi la salon, porți bijuterii și mergi la eveniment! #viatamergeinainte #gogogirl”, a scris Ioana pe contul de Instagram.

Recent, actrița a recunoscut că relația lor nu este deloc una roz. În urmă cu câteva luni, Ioana Ginghină dădea un interviu pentru emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, și mărturisea care era relația cu soțul ei.

„El plăteşte facturile, el e omul care ştie cât, ce plăteşte, şi în vacanţe el are banii. E cumva un fel de protector al nostru. Nu prea avem decizii unde să conteze cine spune ultimul cuvânt. Sigur eu nu sunt dură. Aş vrea să fiu mai dură, aşa, în general. Business-ul pe care îl am mi-a dat şi o independenţă financiară. De multe ori nu îi spun că am făcut shoppping. Rămân bagajele în maşină, nu vreau să i se facă rău când mă vede. El joacă la teatru, toată spectacolele sunt seara, normal că după 90% din spectacole rămâne la o bere. Nu stă până dimineaţă. Preponderent este mult mai mult decât mine (n.r. acasă). Eu ies cu fetele. Nu ştiu la ce oră vine, dorm. Am ani buni de când am scăpat de zona asta. Cred că un om dacă mai vrea să mai fie cu cineva este. Nu conetază cât de geloasă eşti”, a declarat Ioana Ginghină.

Citește și...