Mesajul prezicătoarei Carmen Harra, din Miami: cum vede ieșirea din izolare

Publicat: 24/04/2020 | 09:14
Mesajul prezicătoarei Carmen Harra, din Miami: cum vede ieșirea din izolare

Carmen Harra este, poate, cea mai cunoscută prezicătoare, iar de vorbele ei ține cont foarte multă lume. Vedeta, stabilită de mulți ani la Miami, a prevăzut pandemia de coronavirus, izbucnită la finalul anului trecut în China. Ce spune Carmen despre ieșirea din izolare, după 15 mai, a românilor? (CITEȘTE ȘI: CE PREVEDE CARMEN HARRA CĂ SE VA ÎNTÂMPLA ÎN CURSUL ACESTUI AN! ”ÎNTREAGA LUME VA FI ZGUDUITĂ DE…”)

”Stați liniștiți! Lucrurile se vor soluționa și vom ieși și din această situație”, spune Carmen Harra, într-un live în care își consiliază prietenii virtuali din România.

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus

Carmen Harra spunea, într-un interviu pentru wowbiz.ro, că omenirea va fi greu încercată în 2020. (NU RATA: PROFEȚIILE LUI CARMEN HARRA: “NOUL MESIA S-A NĂSCUT DE PAȘTI! CÂND VA ÎMPLINI 33 DE ANI, EL VA…”)

”Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global.

AFLĂ ȘI: NELU TĂTARU, MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, A FĂCUT ANUNȚUL: CÂND SE VA ATINGE VÂRFUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS

O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rău de atât…Am ajuns la o cumpăna. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cucmplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Sunteți (n.red se referea la România) mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați”, spunea Carmen Harra în toamna lui 2019.