Mesajul superb pe care i l-a trimis Ronaldo iubitei, de ziua ei! A strâns milioane de like-uri

Publicat: 27/01/2019 | 22:18

Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo, a împlinit duminică 25 de ani. Starul lui Juve a postat pe Instagram un mesaj care a fost extrem de apreciat de internauţi.

De ziua jumătăţii sale, CR7 nu a putut să îi fie alături, fiind conectat la cel mai important meci din Serie A, Lazio – Juventus. Cu toate acestea, lusitanul a marcat acest moment pe o reţea de socializare, mesajul său emoţionant devenind extrem de popular, scrie digisport.ro.

„Felicitări pentru cea mai minunată femeie pe care Dumnezeu mi-o putea aduce în cale”, a scris Ronaldo, pe Instagram, alături de o poză. Aceasta a strâns în doar câteva ore 5,3 milioane de likeuri şi aproape 34.000 de commenturi.

Cine este Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo

Ronaldo și Georgina au împreună o fetiță, Alan Martina, nascută în noiembrie 2017, iar atacantul de 33 de ani îl mai are pe Cristiano Jr., în vârstă de 8 ani, dar și gemeni, născuți în 2017. Cristiano Jr. și gemenii sunt născuți cu mame surogat. Toți locuiesc împreună la Torino

Cristiano Ronaldo ar fi cerut-o de soție pe Georgina Rodriguez în noiembrie, la Londra, unde au urmărit Turneul Campionilor. Jurnaliștii de la cel mai citit ziar lusitan, Correio da Manha, au notat atunci: „Cristiano deja a cerut-o în căsătorie și nunta va avea loc, dar puține persoane cunosc detaliile”. De asemenea, Georgina ar fi început deja să probeze rochii de mireasă.

Citește și...