Mesajul transmis de Florin Piersic după ce a fost operat. Îți dau lacrimile

Publicat: 25/03/2019 | 13:59

În vârstă de 83 de ani, Florin Piersic a fost operat la unul dintre genunchi, iar astăzi, el a transmis public un mesaj extrem de emoționant. La scurt timp după ce au citit primele gânduri așternute pe Internet, mulți dintre apropiații și fanii maestrului au avut lacrimi în ochi. 

Citește și: Medeea Marinescu, prima reacție după ce Florin Piersic a ajuns la spital: „A făcut un…”

Florin Piersic, mesaj emoționant pentru mama sa moartă

25 martie nu înseamnă pentru Florin Piersic doar Buna Vestire, sărbătoare cunoscută şi sub denumirea populară de “Blagoveştenia”, ci și ziua de naștere a mamei sale, care a încetat din viață de câțiva ani. În memoria ei, marele actor a scris un mesaj care te face să te gândești la cea care ți-a dat viață și, te determină să o prețuiești mai mult. 

“Astăzi este 25 martie, Buna Vestire. Sfânta mea mamă s-a născut acum 112 ani. Mi-e tare dor de tine, mamă! Aseară m-am întâlnit cu doi foarte dragi prieteni de o viață, Nicole si Avik Assif, veniți din Israel, oameni care și-au făcut studiile în România cu mulți, mulți ani în urmă și, pe care părinții mei i-au primit în casa lor ca pe niște copii ai lor. Vă dați seama ce amintiri am eu cu ei? Vă iubesc, dragii mei și vă mulțumesc pentru prietenia voastră!”, a scris Florin Piersic pe pagina lui oficială de Facebook.

“Sănătate multă la cei 3. Dumnezeu să-i ierte și pe cei plecați”, “Sănătate, maestre. Doamne ajută”, “Multă sănătate” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Cele mai cunoscute filme în care a jucat Florin Piersic

Florin Piersic – biografie

Florin Piersic s-a născut pe 27 ianuarie 1936 în Cluj. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, promoția 1957, iar spectacolul de absolvire a fost “Peer Gynt” de Henrik Ibsen. La doi ani după absolvire, el a debutat pe scena Teatrului Național din București obținând rolul principal în ‘‘Discipolul diavolului”. Au urmat “Tragedia optimistă”, “Oameni și șoareci’‘ sau “Orfeu în Infern”, piese care au scos în evidență talentul și naturalețea actorului. Celebritatea și popularitatea lui Florin Piersic au venit nu doar din rolurile de pe scenă, ci și din cele de pe marele sau micul ecran, el având o bogată activitate în cinematografie, unde a jucat în peste 55 de filme.

În decembrie 2006, Florin Piersic și-a lansat la Cluj-Napoca DVD-ul “Omul cu 100 de chipuri”, cu înregistrîri și un interviu realizat de TVR Media. Din 2008, actorul este cetățean de onoare al municipiului Oradea – orașul natal al celei de-a doua soții, Anna Szeles.

Citește și...