Mesajul tulburător al tatălui lui Tudor Niream, băiatul din Zalău dispărut de 2 luni: ”Inima mea exclude ipoteza că…”

Publicat: 28/01/2019 | 19:06
Mesajul tulburător al tatălui lui Tudor Niream, băiatul din Zalău dispărut de 2 luni: ”Inima mea exclude ipoteza că…”

Tudor Niream, un adolescent de 15 ani din Zalău, a dispărut din casa bunicilor de două luni de zile, iar familia sa nu mai știe nimic despre el. Distruși de durere, însă încercând să păstreze o cât de mică speranță legată de găsirea sau de eventuala reîntoarcere a băiatului, părinții lui Tudor numără fiecare minut care trece.

Tatăl lui Tudor, Claudiu Niream, contestă faptul că adolescentul ar fi avut probleme sau că era predispus la ”prostii”. Mai mult, părintele lui Tudor Niream susține că este imposibil ca băiatul să fi plecat de acasă din cauza unor motive familiale.

„De-a lungul acestor două luni am trăit, împreună cu soția mea, fiica mea și ceilalți membri ai familiei, cele mai grele momente din viața noastră. Doar cine a trecut prin așa ceva știe ce simțim. Și nu, nu este deloc adevărat că Tudor ar fi avut probleme, care l-ar fi determinat să plece de acasă sau să facă altfel de prostii… Nici vorbă! Tudor este un copil liniștit, fericit, pe care l-am iubit, îl iubim și îl vom iubi toată viața. Astfel că inima mea exclude ipoteza ca Tudor să fi plecat de acasă din cauza unor motive familiale. Eu și mama lui Tudor nu suntem divorțați, așa cum tendențios se speculează, copilul nu avea probleme sociale sau de sănătate, darămite anumite deviații de comportament, despre care am auzit vorbindu-se aiurea în spațiul public. Tudor este, pur și simplu, un copil ca toți ceilalți copii de vârsta lui. Cu bune, cu rele„, a mărturisit tulburat tatăl lui Tudor, informează observator.tv.

Tudor Niream și mama sa

Citește și: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ANA MARIA BLEBEA, FETIȚA DE 12 ANI BĂNUITĂ CĂ A FUGIT DE ACASĂ CU UN BĂRBAT DE 39 DE ANI

Unchiul lui Tudor Niream: ”Eşti o jigodie de om, în orice circumstanţe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forţa sau de bună voie!”

Tudor Niream a fost dat, bineînțeles, în urmărire națională, însă – tulburător – nu a fost primită, până acum, nicio informație despre el. Este ca și cum băiatul ar fi intrat în pământ. Unchiul său, zdrobit de durere, este de părere că cineva l-a luat pe nepotul său.

”Scriu aceste cuvinte complet conştient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de aface cu dispariţia lui Tudor, şi care într-un fel sau altul, se ţine la curent cu cazul! Eşti o jigodie de om, în orice circumstanţe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forţa sau de bună voie. Dacă spun că eşti om e chiar prea mult, eşti doar mizeria care rămâne după ce tragi apa.  Ai paralizat cu frică părinţi iubitori care vroiau să facă viaţa mai bună pentru un copil cu o imaginaţie mai mare decât orizontul. Te provoc, dacă mai ai o fărâmă de umanitate şi vrei să îndrepţi lucrurile, să ieşi la lumină cu ce s-a întâmplat!”, este mesajul dur al lui Horia Călin Niream, unchiul lui Tudor.

Citește și: IPOTEZA ȘOCANTĂ ÎN CAZUL MORȚII BIANCĂI HÎNCU, ADOLESCENTA GĂSITĂ SPÂNZURATĂ LA O LUNĂ DE LA DISPARIȚIE