Mesajul tulburător al unei tinere tâlhărite în stația de metrou Unirii: ”Am rămas cu atacuri de panică, mă uit mereu…”

Publicat: 29/05/2018 | 17:06
Mesajul tulburător al unei tinere tâlhărite în stația de metrou Unirii: ”Am rămas cu atacuri de panică, mă uit mereu…”

Alina Ciobanu, o tânără de 28 de ani din București, a fost atacată în stația de metrou de la Unirii și tâlhărită. A fost și lovită, dar a reușit să iasă la suprafață. A ajuns sub îngrijirea medicilor, apoi a dat declarații la Poliție.

Tânăra este însă decepționată de faptul că, la două luni de la incident, agresorul nu a fost prins, deși l-a identificat și este și recidivist. Ea a postat un mesaj pe Facebook, în care relatează întâmplarea și spune că a rămas cu traume după acea tristă experiență.

”Acum 2 luni și jumătate, mai exact pe 12 martie, într-o luni, la 6.30 dimineața, am fost tâlhărită la metrou, în drumul meu spre muncă, fix în inima Capitalei, la Unirii,

– în Pasajul de la Unirii 2 nu era nimeni în afară de mine și amicul meu agresor. Nimeni adică nicio ființă umană,

– am fost pentru prima oară cu salvarea, am ajuns la Urgențe și m-am simțit ca într-o comedie neagră făcută de-un regizor care a combinat prea multe droguri

– am fost chemată în repetate rânduri la Poliție, am dat enșpe mii de declarații, l-am identificat pe băiatul care m-a bătut după poze and so on

– Poliția m-a rugat să nu-l pun pe internet pe agresor și nici să-l dau la televizor, c̶ă o̶ s̶ă-și̶ f̶a̶c̶ă e̶i̶ t̶r̶e̶a̶b̶a̶. Asta după ce am fost sfătuită de polițiști să-mi scot de urgență codul de acces și să-mi sterg icloudul căci sigur judecătorul va aproba mandatul de interceptare. Ei, judecătorul n-a aprobat mandatul.

?? ????????? ??? î? ?????ă Claudiu, ? ??? ??? ?? ? ??? ?? ???? ș? ???? ??? ?â??? ????ș. ??? ??? ???? ? ?????? ?????? ???? ????????? ș? ?â??ă??? î? ????????, ??? î? ???? ? ???? ????????? ?? ? ??? ?? î?????????. ??? ?? ?????? ??? ???? ?? ? ????, ??? ????ț?? ??? ?? ???ș?? ?ă ?????ă ?? ??????????.

În schimb eu am rămas cu atacuri de panică, cu frică de metrou, cu frică de întors acasă seara de la muncă, cu mâini transpirate și înțepături în piept, și-n mare cu frică de absolut orice. Seara mă uit în spate înainte să intru în scară și cam toată lumea mi se pare ușor dubioasă acum.

Am scris postarea asta la vreo sîptămână după incident și m-am tot câcâit să-i dau share, nu știu exact de ce. Între timp m-am apucat de yoga, de înot, de renovat, de făcut vaze de pe pinterest și am învățat să mă dau cu scuterul. Chiar credeam că sunt mai ok. Până ieri când am făcut o mega criză de plâns în trafic. Ce vreau să zic e că e aiurea rău să trăiești cu atâtea frici”, a scris Alina, pe Facebook.