Messi, devastat de pandemie: „Fotbalul, ca şi viaţa în general, nu cred că va mai fi la fel ca înainte!”

Autor:
Publicat: 31/05/2020 | 22:11
Messi, devastat de pandemie: „Fotbalul, ca şi viaţa în general, nu cred că va mai fi la fel ca înainte!”

Starul argentinian al celor de la Barcelona, Lionel Messi, s-a arătat marcat de pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga omenire.

Cu puțin timp înainte ca spaniolii să scoată fotbalul din carantină, La Liga urmând a reveni în prima parte a lunii iunie, starul catalanilor a spus că nici fotbalul dar nici viața nu vor mai fi la fel după această pandemie.

„Fotbalul, ca şi viaţa în general, nu cred că va mai fi la fel ca înainte. Revenirea la antrenamente, competiţiile, tot ceea ce înainte făceam în mod normal, acum va trebui să le reluăm progresiv. Va fi o situaţie ciudată pentru noi şi pentru oricine va fi nevoit să schimbe dinamica obişnuită a lucrurilor. Mulţi oameni au avut parte de o perioadă nefericită deoarece situaţia i-a afectat într-un fel sau altul, aşa cum s-a întâmplat cu toţi cei care au pierdut pe cineva drag. Nu poate fi nimic mai rău decât să pierzi oameni pe care-i iubeşti, acest lucru mi se pare cel mai nedrept, îmi creează o frustrare enormă”, a spus Lionel Messi.

Starul argentinian a mai spus că își dorește ca acest sezon să să se încheie pe teren, recunoscând că la încpeut va fi ciudat să joace în noile condiții impuse de autorități, sezonul din La Liga urmând a se relua fără spectatori.

„Sunt sigur că la început va fi ciudat, dar aştept cu nerăbdare să concurez din nou Nu ne putem baza pe ceea ce vom lăsa în urmă anul acesta. Este mai bine să privim spre viitor. Să revenim la rutina antrenamentelor, să ne vedem coechipierii, să jucăm primele meciuri”, a mai spus Messi.