Meteo 8 iulie! Temperaturi caniculare, mercurul termometrelor va ajunge pana la 39 de grade Celsius!

Publicat: 08/07/2015 | 07:31

Astazi vremea va fi caniculara in mai toata tara, iar in unele zone temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati. Mercurul termometrelor va ajunge chiar si pana la 39 de grade Celsius.

Miercuri vremea va fi deosebit de calda, caniculara dupa-amiaza in majoritatea zonelor, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati.

vreme

Mercurul termometrelor va ajunge la amiaza, pe litoral, pana la 31 de grade Celsius, iar in vest si sud-vest pana la 39. Cerul va fi variabil, iar vantul slab si moderat, cu intensificari in orele serii in extremitatea de vest.

vreme

La munte va ploua

La munte, vremea va fi deosebit de calda, la fel c ain toata tara. cerul va fi variabil, iar noaptea instabilitatea atmosferica se va accentua in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Meridionali, unde vor fi innorari si local averse. Maximele vor fi 26 de grade la Semenic, 27 la Sinaia, 29 la Predeal si Paltinis, 31 la Stana de Vale.

Vreme

Vreme caniculara pe litoral

Turisitii de pe litoralul marii Negre au de ce sa se bucure. Vremea va fi caniculara, iar maximele vor ajunge pana la 31-21 de grade Celsius, iar temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 24 de grade. (A.S.)
 

Citește și...