Metoda băbească pe care a folosit-o Cătălin Cazacu! De asta e în formă maximă

Publicat: 20/04/2019 | 21:34
Metoda băbească pe care a folosit-o Cătălin Cazacu! De asta e în formă maximă

Cătălin Cazacu a devenit cunoscut după participarea la Exatlon, reality=show filmat în Republica Dominicană. Cum s-a întors el acasă atunci? Cu o formă fizică de invidiat!

Prezentatorul de la Kanal D a reușit să se mențină în formă făcând mișcare… în bloc.

„Imaginația este foarte importantă. Chiar o să vă zic secretul. Eu stau la etajul 10 și în fiecare seară, când vin acasă, îmi zic că nu merge liftul și urc scările. Ăsta este secretul meu, mă mențin în formă urcând scările. Când vin de la club, nu. Doamne, ferește! Ce, am pierdut vreun pariu?”,  s-a destăinuit prezentatorul emisiunii „Vulturii de noapte” de la Kanal D.

„Încerc să duc o viață sănătoasă, în sensul că merg la sală. Mănânc toate chestiile, când și cum îmi pică la îndemână, pentru că puținul timp pe care îl am la dispoziție nu-mi permite să aleg, însă încerc să nu-mi bat joc de mine. Faptul că am făcut sport de la 7 ani și că sunt sportiv de profesie mă ajută, iar dacă nu mai fac greșelile pe care le-am făcut înainte să merg la «Exatlon», e totul OK”, a completat el, pentru libertatea.ro.

Reacția lui Cazacu, după cearta Claudia Pavel – Brigitte

Brigitte Năstase și Claudia Pavel s-au certat ”la cuțite” în show-ul ”Ferma”, iar unul dintre motive a fost acela că Brigitte nu a putut uita ”aventura” dintre Claudia și Cătălin Cazacu, fostul ei iubit. Claudia şi Cătălin au fost colegi în emisiunea Exatlon de la Kanal D, iar Brigitte și Cazacu au avut, la un moment dat, o idilă.

Cătălin Cazacu este mai mult decât vedeta Kanal D. Este campion la motociclism și unul dintre cei mai vânați burlaci din showbizul autohton. A participat la ”Exatlon” și, pe lângă toate amănuntele legate de concurs, a intrat în atenția publicului și pentru că i-a căzut cu tronc Claudia Pavel, ceea ce a nemulțumit-o profund pe Brigitte Năstase. Dar Cătălin Cazacu, întrebat de okmagazine.ro, spune că nu știe absolut nimic despre scandalul dintre cele două.

”Nu ştiu nimic din toată povestea asta. Eu am mai fost şi ştiu cum e în reality show-uri. Se mai taie de acolo şi de acolo… Cine ştie ce-au zis fetele acolo. Sunt sută la sută convins că nu este vorba despre mine”, a spus Cazacu.

Mai mult, Cătălin Cazacu susține că Brigitte și Cream nu ar avea niciun motiv să se certe din cauza lui, iar în ceea ce privește aventurile sentimentale declară că e vorba doar despre prietenie: ”Aoleu! Înseamnă că ele ştiu mai multe decât mine. Eu nu pot să-mi dau cu presupusul. Din punctul meu de vedere, nu. Sub nicio formă (n.red. – nu ar avea de ce să se certe pentru el). Suntem cunoştinţe. Orice înger are un trecut, orice drac are un viitor”.

.

Citește și...