Michael Schumacher a ieșit din comă! Fostul pilot este conştient

Publicat: 11/09/2019 | 12:45
Michael Schumacher a ieșit din comă! Fostul pilot este conştient

Infirmiera care se ocupă de Michael Schumacher – în vârstă de 50 de ani – a declarat, conform Le Parisien, că fostul pilot de Formula 1 este conștient. Michael Schumacher se află internat la Spitalul European Georges Pompidou din Paris pentru a primi un tratament experimental cu celule stem.

Deși familia fostului pilot nu a dat nicio declarație oficială cu privire la starea de sănătate a germanului, infirmiera care se ocupă de el a oferit detalii inedite legate de starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

”Schumacher se află în îngrijirea mea. Vă pot asigura că este conștient”, a declarat infirmiera lui Michael Schumacher, conform cotidianului LeParisien.

Jeff Todt a rămas alături de fostul pilot timp de 45 de minute

Jeff Todt, fostul conducător al echipei Ferrari, l-a vizitat pe Schumacher, la clinica pariziană, și a rămas alături de fostul pilot timp de 45 de minute. Fostul pilot german se află sub supravegherea medicului Philippe Menasche, un chirurg cardiac, în vârstă de 69 de ani, care a pus bazele terapiei celulare pentru tratarea afecţiunilor inimii.

Michael Schumacher a suferit un accident de ski în stațiunea Meribel din Alpii Francezi, la data de 29 decembrie 2013, în urma căruia fostul pilot a suferit multiple traume cerebrale grave.

Citește și...