Mihaela Borcea iubește ca o adolescentă! Ce mesaj siropos i-a transmis iubitului, în văzul tuturor

Publicat: 18/02/2020 | 11:21
Mihaela Borcea iubește ca o adolescentă! Ce mesaj siropos i-a transmis iubitului, în văzul tuturor

Mihaela Borcea pare că iubește ca o adolescentă, iar anii nu sunt deloc o problemă pentru ea! După toate eșecurile amoroase din viață, fosta doamnă Borcea se simte cum nu se poate mai fericită și mai împlinită și nu ratează nicio ocazie să arate acest lucru tuturor oamenilor. 

Mihaela Borcea simte gustul dragostei la fel ca în adolescență! Fosta doamnă Borcea iubește pătimaș și, în văzul tuturor, i-a transmis un mesaj emoționant iubitului său. De Ziua Îndrăgostiților, Mihaela a făcut cel mai frumos gest pentru iubitul ei, Sorin Rap, bărbatul care a făcut-o să simtă din nou fiorii iubirii și să fie o adolescentă, în adevăratul sens al cuvântului.

„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere. Am vrut doar atât: să te găsesc iubitul meu, să te iubesc, să mă iubești!! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”. Te iubesc!” a scris Mihaela Borcea, pe contul ei de pe o rețea de socializare, acolo unde postează deseori și numeroase fotografii cu ea și cu iubitul ei, Sorin Rap.

Sorin Rap este iubitul Mihaelei Borcea de câțiva ani, iar cei doi se iubesc la fel ca în prima zi. Se înțeleg de minune și toată lumea poate vedea acest lucru. Sorin Rap este de profesie polițist, deci fosta doamnă Borcea stă bine și la capitolul siguranță, nu doar la capitolul iubire.