Mihaela, dragostea mea, grijile m-au invins! Mircea Geoana isi pune ordine in ganduri intr-un loc intunecat si racoros

Publicat: 23/03/2015 | 00:00

De cand a ajuns sa fie prezentat cu titlul de fost - fost candidat la presedintie, fost ministru, fost membru PSD, fost ocupant al unei vile RA-APPS, Mircea Geoana are numai filme in cap. La propriu. Politicianul nu se mai poate relaxa decat la cinema.

Suparat si cu capul plin de griji de cand a ramas, pe rand, fara partid, casa, dar si fara sustinerea lui Marian Vanghelie, cu care voia sa lanseze o noua formatiune politica, Mircea Geoana nu prea mai are energie pentru Mihaela, dragostea lui.

Mihaela si Mircea Geoana par mai distanti decat oricand
Mihaela si Mircea Geoana par mai distanti decat oricand

Desi ea este practic singurul proiect important pentru care politicianul n-a ajuns inca un FOST, Geoana nu pare sa-i acorde toata atentia si tandretea de care era capabil pana nu demult. De la o vreme incoace, singurul gest romantic pe care il mai face Geoana cel posomorat si abatut este sa-si scoata sotia la film. Daca n-ar fi imbracati de fiecare data cu alte haine, am fi tentati sa credem ca imaginile cu cei doi plimbandu-se distanti prin mall si cumparand bilele la cinema, au fost facute in aceeasi zi.

Pe Mircea Geoana, grijile si oboseala l-au invins
Pe Mircea Geoana, grijile si oboseala l-au invins

Desi a inceput deja sezonul plimbarilor in natura, zilele trecute, sotii Geoana au fost reperati, pentru a cata oara pe anul asta, tot la cinematograful intunecat si racoros din mall. Si nu intr-o zi, ci in doua. Consecutive. In prima, cei doi s-au aratat extrem de tacuti, ca si cum ar fi fost certati. Cu haina purtata strengareste pe umar, Geoana n-a avut nici ochi, nici cuvinte pentru cea care in 2009 a fost, pentru o noapte, prima doamna a tarii. Doar pe scara rulanta au schimbat cateva vorbe, insa dialogul a fost pur administrativ, intristand-o pe Mihaela.

Cei doi n-au comunicat mai deloc si si-au ferit privirile la iesirea de la cinema
Cei doi n-au comunicat mai deloc si si-au ferit privirile la iesirea de la cinema

  Atentia celui alintat „prostanacul”, de catre Ion Iliescu, a fost captata, apoi, de un televizor expus in mall. Pesemne, lui Mircea Geoana ii plac atat de mult ecranele mari din sala de cinema, incat vrea unul si acasa. A ramas doar cu gandul, pentru ca bugetul nu le mai permite extravagante, de cand munceste doar ea, insa a doua zi au revenit la mall.

Si-au clatit ochii cu un televizor expus in mall
Si-au clatit ochii cu un televizor expus in mall

Deh, un film in doi e mai ieftin decat o cina la un restaurant de lux. Avand acelasi chip posomorat si parca mai incercanat, Geoana a parut si mai distant fata de Mihaela, dupa ce au iesit de la vizionare.

A doua zi, sotii Geoana au mers iar la film si au parut la fel de suparati
A doua zi, sotii Geoana au mers iar la film si au parut la fel de suparati

Cautat probabil de prieteni, caci parteneri politici nu mai are, fostul candidat la Presedintie a butonat telefonul in timp ce a travesat mall-ul. Cand l-a bagat in buzunar, a inceput sa gesticuleze cu mainile, aratand o relatie tensionata intre cei doi.

A pierdut cam tot

Explicatii pentru raceala dintre sotii Geoana, dupa 31 de ani de casnicie, ar fi o multime. In doar cateva luni, Mircea a pierdut cam tot. A fost dat afara din PSD, si-a pierdut functia care ii permitea sa locuiasca intr-o vila RA-APPS, vila care intre timp a si fost vanduta, iar partenerul alaturi de care spera sa creeze un nou partid politic, Marian Vanghelie, risca sa-si petreaca ani buni la inchisoare pentru o mita de 100 de milioane de euro.

geoana

Ca si cum n-ar fi de ajuns, Geoana ar putea sa-l urmeze pe acesta la puscarie. Potrivit procurorilor, sediul de campanie al lui Geoana din 2009 a fost renovat cu bani din mita primita de Vanghelie. Aceasta fiind situatia, probabil ca Mircea nu mai pune… „Geoana pe Geoana” de ingrijorare, motiv pentru care pare mai obosit ca niciodata.

Citește și...