Mihaela Rădulescu le-a închis gura celor care o critică: ”Câtă energie consumăm…”

Autor:
Publicat: 28/05/2020 | 12:07

Mihaela Rădulescu le-a închis gura celor care o critică. Vedeta le-a transmis un mesaj subtil răutăcioșilor, pe contul ei de Instagram.

Mihaela Rădulescu n-a scăpat de critici! De-a lungul timpului, au tot existat persoane care au avut ceva de comentat la adresa vedetei. Fie că a fost vorba despre viața ei amoroasă sau de felul în care arată, Mihaela Rădulescu a fost în vizorul gurilor rele constant.

Acum, însă, vedeta TV le-a transmis un mesaj subtil celor care o critică. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 VEDETE CARE “S-AU JUCAT” CU SUTIENUL PE PLAJĂ. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT MIHAELA RĂDULESCU, LOREDANA GROZA, OANA ZĂVORANU, RUBY SAU ROXANA VANCEA)

”Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora…

Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte.

Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați.

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.. Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi..și stele…”, a scris Mihaela Rădulescu.

Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru fanii ei, la ieșirea din izolare

Mihaela Rădulescu a fost izolată la domiciliu. Franța a ieșit din izolare pe 11 mai, iar Mihaela Rădulescu, stabilită de șase ani la Monte Carlo, le-a transmis fanilor săi un mesaj, prin intermediul rețelelor de socializare. Vedeta spune că, deși perioada a fost una rea pentru oameni, ea a reușit să treacă peste moment cu ajutorul celor care i-au fost alături.

”Vă mulțumesc foarte mult, în aceste două lungi luni nu au fost așa de rele datorită vouă. Chiar m-am distrat cu voi (nr.fanii). Atâta timp cât rămânem împreună, stăm conectați și uniți mereu vom fi bine. Am fost împreună în asta împărțind toate sentimentele indiferent care au fost acestea. În această perioadă am ajuns să vă cunosc mai bine. Acum știu cine este în spatele fotagrafiilor voastre pentru că v-am citit postările și a fost fascinant. De acum vom fi și mai uniți”, a scris Mihaela Rădulescu.