MIHAELA RĂDULESCU, mesaj emoţionant transmis bunicii ei, care este imobilizată într-un scaun cu rotile:,,Bunica mea iubită…‘’

Publicat: 01/03/2017 | 08:43

Mihaela Rădulescu este foarte emoţionată de fiecare data când vorbeşte despre familia ei, dar mai ales când este vorba despre o persoană specială, aceea fiind bunica sa. Cu ocazia zilei sale de naştere, vedeta i-a transmis un mesaj care a ajuns la sufletele tuturor.

Mihaela a postat şi o fotografie, în care apare lângă bunica ei, care se află într-un scaun cu rotile. Se poate vedea că are o vârstă foarte înaintată, părul cărunt, însă încă poartă zâmbetul pe buze.

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj emoţionant bunicii ei, cu ocazia zilei de naştere.
Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj emoţionant bunicii ei, cu ocazia zilei de naştere.

„Dacă noi, fiecare, n-avem grijă şi timp pentru cei care îmbătrânesc înaintea noastră, în familiile noastre… ştii voi, nimeni n-are. Probabil că e cea mai ruşinoasă şi nedreaptă nepăsare a guvernanţilor noştri, pe lângă atâtea altele…
Bunica mea împlineşte astăzi o vârstă pe care vă doresc să o apucaţi toţi, în iubire, sănătate şi respect! La mulţi ani, bunica mea iubită şi minunată!” a scris Mihaela Rădulescu pe una dintre reţelele de socializare în dreptul fotografiei postate.

Citește și...