MIHAI BENDEAC a făcut dezvăluiri din viaţa intimă! Câte femei au trecut prin patul lui

Publicat: 05/03/2017 | 23:12
MIHAI BENDEAC a făcut dezvăluiri din viaţa intimă! Câte femei au trecut prin patul lui

Mihai Bendeac nu a avut prea mult noroc în dragoste până acum, deşi a cunoscut diverse femei, se pare că nici una nu a reuşit să-I ajungă la inimă. În schimb artistul se poate lăuda cu un număr impresionant de domnişoare care au trecut prin patul lui.

Într-un moment din culise de la „IUmor”, Mihai Bendeac a povestit despre o aventură sexuală nereuşită. Cheloo a intervenit şi a vorbit despre viaţa intimă a actorului: „Bendeac le ştie pe toate, căci el s-a culcat cu cel puţin 50.000 de femei în această viaţă”. Atunci, comediantul a ţinut să intervină: „Nu, nu. 250”.

Mihai Bendeac a reuşit să lase din nou pe toată lumea cu gura căscată. Actorul a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care a trecut printr-o depresie cruntă, gândindu-se foarte serios inclusiv la sinucidere.

„Eram într-una dintre perioadele alea crunte ale depresiei. Îmi trecea destul de des prin minte gândul sinuciderii. (…) Cred că am băgat în spital vreo doi terapeuţi, iar altul, probabil, acum scrie o lucrare de doctorat. Da, am discutat şi cu psihologi, şi cu psihiatru. Am fost şi încă mai sunt sub tratament. (…) Medicamentos. (…) Mi-am dat seama că faptul că mă duceam la terapie îmi aducea aminte că sunt depresiv. De două luni de zile am simţit nevoia să nu mă mai duc la această terapie şi să-mi găsesc alte metode, ale mele, proprii. (…)  Pe mine nu mă distrează mai mult decât o înmormântare. Mi se pare atât de absurd tot conceptul de înmormântare, toate datinile alea, încât nu pot să mă abţin să nu râd. (…)”, a declarat Mihai Bendeac.

Citește și...