Mihai Bendeac, gest impresionant! A botezat copilul unui concurent de la iUmor. „Dacă m-ar fi întrebat cineva acum un an dacă aș face așa ceva, sigur aș fi spus că nu”

Autor:
Publicat: 09/09/2020 | 12:23

Mihai Bendeac a ieșit din zona de confort și a făcut un gest impresionant pentru unul dintre foștii concurenți ai emisiunii iUmor. Juratul a fost naș de botez pentru băiețelul concurentului Gabriel Chioseaua.

Acum ceva timp, Mihai Bendeac a fost impresionat de povestea de dragoste a lui Gabriel Chioseaua, supranumit Romanicul X, care și-a cerut iubita în căsătorie, pe scena de la iUmor. Mișcat de povestea celor doi, Mihai Bendeac le-a promis o lună de miere la munte și s-a ținut de cuvânt. (CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC, LA UN PAS SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ 20.000 DE EURO: ”E NENOROCIRE! ACUM E ACUM!”)

„A fost un moment care mi-a plăcut foarte mult. Chiar am văzut acolo un sentiment curat, am văzut o lume mai bună. Am înțeles că vor să plece în luna de miere pe Valea Prahovei și vreau să le ofer această vacanță”, a spus atunci juratul.

Mihai Bendeac, naș de botez

După ce le-a îndeplinit visul cu luna de mire, Mihai Bendeac a revenit în viața celor doi și de această dată a făcut un gest și mai impresionant. (VEZI ȘI: SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! MIHAI BENDEAC RENUNȚĂ LA BURLĂCIE. CHIAR EL A ANUNȚAT CĂ SE ÎNSOARĂ)

Gabriel și soția sa Ilona au devenit și părinți, iar Mihai Bendeac a acceptat cu bucurie să le boteze fiul, pe micuțul Mihai Gabriel. Alături de juratul de la iUmor, în rolul de nașă a fost chiar mama acestuia. Deși nu credea că o să ajungă vreodată în această postură, vedeta s-a bucurat de moment și a fost profund mișcat de întreg evenimentul.

„Este un mix de sentimente pe care îl am în acest moment. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum un an dacă aș face așa ceva, sigur aș fi spus că nu, nici nu știu dacă o să se mai întâmple vreodată. Dar sunt foarte bucuros și îi sunt recunoscător lui, pentru că altminteri nu simțeam această bucurie!”, a declarat Mihai Bendeac.