Mihai Bendeac sare la bataie la Andrei Gheorghe. „Sa se roage intens ca nu cumva…”

Publicat: 11/05/2015 | 20:07
Mihai Bendeac sare la bataie la Andrei Gheorghe. „Sa se roage intens ca nu cumva…”

Actorul Mihai Bendeac l-a amenintat cu bataia pe realizatorul radio Andrei Gheorghe, indignat de prestatia sa intr-un show televizat. Realizatorul l-a criticat pe Gabriel Cotabita!

Andrei Gheorghe a fost invitat luni dupa amiza pe canapeaua lui Maruta, unde si-a dat cu parerea supra evolutiei situatiei lui Gabriel Cotabita, aflat de vineri in stare grava la Spitalul de Urgenta Floreasca in urma unui stop cardio-respirator. Andrei Gheorghe a comentat situatia in care a ajuns Cotabita, punand-o pe seama unui stil de viata dezorganizat.

andrei gheorghe

Realizatorul a spus ca acest gen de accidente se petrec in situatia in care dupa o anumita varsta, persoana in cauza se apuca brusc de sport, iar inima si organismul nu sunt obisnuite cu acest gen de efort si clacheaza, dandu-si cu parerea ca acest lucru i s-a intamplat si cantaretului.

screenshot_bendeac

Critica realizatorului PROfm nu a fost pe placul lui Bendeac, care a reactionat imediat pe Facebook, folosind un limbaj dur. “Nu stiu daca Andrei Gheorghe crede intr-o divinitate. In cazul in care crede, sa se roage intens la ea ca nu cumva sa dau nas in nas cu el in aceasta viata”, a scris amenintator, Bendeac. Postarea sa a atras o serie de controverse ale fanilor, multi dintre ei intrebandu-se cu ce a gresit Andrei Gheorghe de l-a suparat asa de tare pe actorul de comedie.

 

(M.N.)

Citește și...