Mihai Bobonete, la un pas de moarte în Grecia. Actorul din serialul Las Fierbinți de la Pro TV a trăit clipe de coșmar

Publicat: 11/07/2019 | 10:49
Mihai Bobonete, la un pas de moarte în Grecia. Actorul din serialul Las Fierbinți de la Pro TV a trăit clipe de coșmar

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut drept Bobiță din Las Fierbinți, se afla în Grecia, la Halkidiki, atunci când s-a pornit furtuna devastatoare, care avea să ia nu mai puțin de șase vieți, între care doi români, o mama și fiul ei de opt ani.

Bobonete a povestit, pe pagina de socializare, cum a fost la un pas de moarte și cum a reușit să se adăpostească în ultima clipă.

”Ce să vă mai spui?

Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei la Făcăieni, prin 2000 și puțin, când împreună cu finul meu am fost luați pe sus de prima Tornadă făcută publică de pe la noi.

Aici în Grecia am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terăsuca aia și să vedem ce se aude ca un șuierat, așa… În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copacii căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nici nu zici că a fost…

Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce.

Continuăm…

PS. Oricum ar fi… Tot mai bine la Elektra în Vama Veche! :))))) (asta, așa, pentru ăia de îmi poartă grija banilor)”, a scris Mihai Bobonete pe pagina de socializare.

Citește și...