Mihai Constantinecu, idolul unei generații! Ascultă-l cum cântă alături de Marius Țeicu și Olimpia Panciu VIDEO

Publicat: 14/05/2019 | 21:30
Mihai Constantinecu, idolul unei generații! Ascultă-l cum cântă alături de Marius Țeicu și Olimpia Panciu VIDEO

Anii 70 și apoi 80 au fost ai lui Mihai Constantinescu, Marius Țeicu și Olimpia Panciu! Un trio care făcea furori, iar în sezonul estival era de nelipsit de pe litoral, unde dădeau concerte de zile mari.

Iată cum cântau cei trei pe scenele de pe litoralul românesc al anilor mai sus amintiți.

Mihai Constantinescu, trei stopuri cardiace

Mihai Constantinescu (73 de ani) a suferit un stop cardio-respirator luni seara și a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Acolo, a fost resuscitat de medici. Din nefericire, artistul a maisuferit două stopuri, în cursul nopții, și a fost salavat de medici. Doar că starea lui de sănătate este critică, potrivit RomaniaTV.

Soția reputatului interpret, Simona Secrier, a făcut primele declarații, pentru Libertatea: ”Nu pot să vorbesc acum. Rugați-vă pentru el”.

Cântăreţul Mihai Constantinescu este în stare critică, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce ar fi suferit al doilea stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici. Potrivit unor surse din cadrul spitalului, starea lui Mihai Constantinescu este critică, iar şansele sale de supravieţuire sunt minime, scrie Observator.tv. Mai ales după ce artistul a suferit și un altrelea stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în cursul acestei seri, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. Conform unor surse, îndrăgitul artist se află în aceste momente la Terapie Intensivă, relatează Știrile Pro TV. Din nefericire, medicii sunt rezervați în cazul său.

Vă reamintim că în luna martie a acestui an, Mihai Constantinescu a mai ajuns la Spitalul Municipal tot din cauza unor probleme de sănătate. Atunci, el a fost nevoit să își anuleze concertele.

Citește și...