Mihai Constantinescu a ajuns la Urgențe după cutremur: „Am făcut atac de panică!”

Publicat: 31/10/2018 | 15:10
Mihai Constantinescu a ajuns la Urgențe după cutremur: „Am făcut atac de panică!”

Cutremurul de 5,8 grade produs weekendul trecut l-a speriat foarte tare pe Mihai Constantinescu (72 de ani). Artistul, care a fost operat de două ori la inimă, a ajuns la spital imediat după seism. Cântărețului i-a crescut brusc tensiunea și s-a simțit rău.

„Este adevărat că am ajuns la spital, dar pe picioarele mele, nu cu Salvarea cum am auzit eu. Totul a fost din cauza unui atac de panică după cutremur. Mi-a crescut foarte mult tensiunea și mi-a venit rău. Aș putea să spun că mi-a luat-o inima razna”, a povestit Mihai Constantinescu pentru click.ro.

Ieri, artistul și-a asigurat fanii că se simte bine: „Oameni buni, oameni dragi, fotografia aceasta este dovada că sunt cât se poate de bine. Mulțumesc tuturor celor care se gândesc cu drag la mine! O zi așa cum vă doriți!”.

Mihai Constantinescu, operat pe cord deschis anul trecut

Mihai Constantinescu a fost operat anul trecut, pe 12 octombrie, pe cord deschis. Medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea  viața în pericol. Intervenţia chirurgicală a fost extrem de grea şi a durat nu mai puţin de opt ore. Dar artistul a mai trecut și în 2008 printr-o altă intervenție chirurgicală.