„Mihai Constantinescu a fost stabilizat”. Soția artistului a făcut anunțul așteptat de toată România

Publicat: 16/05/2019 | 15:28
„Mihai Constantinescu a fost stabilizat”. Soția artistului a făcut anunțul așteptat de toată România

Chiar dacă medicii au reușit să-l stabilizeze, următoarele ore sunt cruciale pentru Mihai Constantinescu. Toți apropiații artistului se roagă pentru o minune! 

Soția lui Mihai Constantinescu a făcut noi declarații despre starea de sănătate a artistului, aflat în moarte cerebrală după ce a suferit două stopuri cardiace în decurs de câteva ore.

Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat Simona Secrier, soţia acestuia, potrivit Mediafax.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală luni, în urma unui stop cardio-respirator. În cursul nopții următoare, artistul a suferit un al doilea stop cardiac.

Dormea lângă soţie şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îţi pierzi memoria şi e greu să îţi mai recapeţi cunoştinţa”, a spus Adrian Daminescu. „Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el”, a completat Daminescu.