Acasă » Trending » Mihai Găinuşă l-a făcut praf pe Şerban Huidu! Scandal monstru între cei doi „cârcotaşi”: „Sunteţi nişte nulităţi”

Mihai Găinuşă l-a făcut praf pe Şerban Huidu! Scandal monstru între cei doi „cârcotaşi”: „Sunteţi nişte nulităţi”

De: Eliza Popescu 20/12/2021 | 07:47
Mihai Găinuşă l-a făcut praf pe Şerban Huidu! Scandal monstru între cei doi cârcotaşi: Sunteţi nişte nulităţi

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Mihai Găinușă a făcut o serie de dezvăluiri despre Șerban Huidu, cel care i-a fost, ani la rând, coleg pe platourile de filmare la Prima TV. Cătălin Măruță l-a rugat pe Mihai Găinușă să îl caracterizeze pe fostul coleg de la „Cronica Cârcotașilor”.

În cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, Mihai Găinușă a fost invitat la o serie de discuții, dar și pentru celebrul joc, ”sosurile picante”. În cadrul emisiunii de la Pro TV, fostul prezentator TV al emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a fost rugat să îl caracterizeze pe Șerban Huidu. Atunci, el a spus despre vedeta de la Prima TV că este: „Arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”.

Vezi și COVE, CE LOVITURĂ PENTRU ŞERBAN HUIDU! I-A „FURAT” LOCUL LA CRONICA CÂRCOTAŞILOR CÂND NIMENI NU SE AŞTEPTA

Șerban Huidu a ținut, mai apoi, ca Mihai Găinușă să recitească un text pe care îl scrisese înainte de „atacul” făcut în emisiunea de la Pro TV.

„La mulți ani Mișu Găinușă! În urmă cu mulți ani, ar fi fost ceva paranghelie în ziua aceasta, mai ales că anul acesta a picat duminica! Așa că trebuie să îți zic: La mulți ani, să ai parte de tot ce e mai bun, să îți crescă copiii mari și să ai numai bucurii de pe urma lor! Acum nu pot să nu remarc postul scris aici pe blogul personal! Foarte frumos și interesant! Mă bucur că te-ai gândit la toti cei ce au avut onoarea să lucreze cu tine. Câteva cuvinte merită aduse în atenție. Referindu-te la foștii colegi, aflați în cvasimajoritate în echipa Cronicii de acum, spui așa:

Șerban Huidu: ”Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună”

Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. (păi ori am distrus numai eu ori mi-ai dat o mână de ajutor? Gura păcătosului…) Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul.

Nu-mi pasă de cei care sunt și vor fi întotdeauna niște sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat și singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani și-un loc de muncă călduț. Sunteți niște nulități și așa o să rămâneți. Punct.

Si apoi referindu-te la echipe, spui așa:

Îmi iubesc și mi-am respectat toate echipele cu care am lucrat. Echipele, nu șefii.

În numele echipei de „nulități” am să îți transmit mesajul colegilor „din linia doi”, că pe linia unu e doar unul-cel care are toți foștii colegi alături. Doar că nu se prea văd.

Deci: Nebunul ăla de Silviu te salută și îți spune că Topul Rușinică merge foarte bine. Ceea ce îți dorește și ție cu emisiunea aia nouă. Cică a vândut în 4 luni cartea foarte bine. Cam câte exemplare ai vândut tu în total. Deh, nu mai sunt aceleași vremuri…. Proasta aia de Fani îți ține pumnii să faci rost de un producător mai devotat și mai ordonat decât ea. Ea care nu depășește linia doi. Tăntălăul ăla de Dezbrăcatu îți spune: la mulți ani și îți este recunoscător pentru că, datorită ție, prețuiește mult mai mult colegii pe care îi are.

Cretina aia de Ioana îți ține pumnii strânși să ai parte de un public la fel ca și ea: cu facultăți terminate și mastere pe deasupra. Bebelușele îți vor dedica un dans în emisiune, îmbrăcate în frac, pentru că ele atrag audiența aia pe care tu nu dai doi bani. Sofa a spus că îți face rost de un public ce poate să te și adore dacă vrei. (a auzit ca tvr stă chiar mai rău cu banii decât Prima). Împuțitul ăla de Nicu spune să apelezi cu încredere la el când ai nevoie de scenografie iar aia care râde strâmb-Oana îți poate da niște idei de reportaje de linia a doua.

Ratata aia de Alexa îți transmite toate cele bune. Nesuferita de Danone ți-a mulțumit când a luat premiu pentru machiaj de film….și dacă ai nevoie, cică să apelezi cu încredere la ea deși crede că tu nu ai nevoie de machiaj. Editorii, cameramanii în frunte cu Baneasa, mă roagă și îți transmit toate cele bune din partea lor-nulitățile care au avut imensa bucurie de a lucra cu tine. De Pustiu nu mai zic nimic. O jumătate de oră a plâns la telefon rugându-mă să îți transmit tot ce e mai bun pe lume. Răzvan de la monitorizare ,zis „și alea”,mi-a transmis că te poate ajuta oricând cu imagini de la alte televiziuni. Să nu fie cu supărare dacă sunt de linia a doua da’ s-au mai uzat și aparatele între timp.

Vezi și ADEVĂRATUL MOTIV AL RUPTURII DINTRE ȘERBAN HUIDU ȘI MIHAI GĂINUȘĂ: ”NU MAI VORBIM DIN 2015”

Șerban Huidu: ”Nu eu mi-am asumat meritele”

Îmi pare rău dacă am uitat pe cineva și aș vrea să fim bine înțeleși: nu eu mi-am asumat meritele ci Echipa asta din care fac parte cu drag și din care ai făcut parte și tu, dacă îți mai aduci aminte. Ei se gândesc cu drag la tine, poate și pentru că nu știu că tu câștigai de trei ori mai mult decât toată Echipa la un loc (ups mi-a scapat). Totuși, îmi stă pe limbă o întrebare: dacă toți sunt niște nulități, de linia doi etc, de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat? Tuturor le-ai făcut oferte și ai primit un refuz categoric! Oamenii îmi spun acum să îi scuzi dar s-au gandit că fiind „nulități de mâna a doua” nu fac față presiunii noilor tale planuri.

Ideea emisiunii a fost a mea dar meritele pentru realizarea ei le-am împărțit de fiecare dată cu Echipa. De aia ei sunt aici și tu acolo cam ca un cuc. Chiar căți oameni din echipele pe care „le-ai iubit” sunt cu tine acum? Cum nimeni? tz tz tz….trebuie să te simți tare prost! Atâta iubire aruncată pe apa Sâmbetei!”, a scris Șerban Huidu pe blogul personal.

Sursă foto: capturi video youtube

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București Activează în presa online de mai bine de 5 ani Din anul 2019 face parte din grupul de presă Gândul Media Network
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...