Mihai Mitoșeru, despre împăcarea cu Noemi: ”“Am jucat la două capete pentru că așa a fost situația”

Publicat: 11/09/2020 | 21:31

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în urmă cu aproximativ un an. Prezentatorul TV a încercat să se împace cu fosta lui soție, însă, totul a fost în zadar.

După desprățirea de Noemi, Mihai Mitoșeru a încercat să-și împace soția. Ea, însă, s-a cuplat cu un pilor, la scurt timp după despărțire. Așa că Mihai Mitoșeru a recurs la o strategie pentru a-i stârni gelozia fostei sale soții.

“Un an de zile am fost singur, am divorțat fără motiv, ne plafonasem. Eu am crezut că dacă divorțăm, ea se trezește, nu s-a trezit. Dar după 6 luni mi-am dat seama că am greșit, dar ea nu și-a mai revenit.

Muriseră tatăl și bunica ei, noi nu ne mai căsătorisem, plus jobul care o stresa foarte mult. Astfel că un an de zile noi nu am mai vorbit. Și după un an de zile am ieșit și eu cu o fată, am ieșit vreo 3 luni de zile și ea a aflat că noi suntem într-un club și ea a venit acolo.

Mi s-a părut foarte tare, dar nu am știut ce să fac. Așa că am scos-o afară să vorbim. Și ea mi-a zis că m-a lăsat un an de zile să sufăr ca să mă trezesc la realitate. După asta a plecat acasă și noi am început să vorbim iar”, a declarat Mihai Mitoșeru în cadrul unei emisiuni TV.

Apoi, prezentatorul TV a jucat la două capete Într-un final, însă, Mihai Mitoțeru a fost nevoie să rupă amebele relații. (CITEȘTE ȘI: TREI ADOLESCENȚI AU FĂCUT LIVE ÎN TIMP CE ERAU URMĂRIȚI PE STRĂZILE DIN CRAIOVA. „TREI MAȘINI DE POLIȚIE DUPĂ NOI, SĂ MOARĂ VIAȚA MEA, CA ÎN GTA”)

“Dar nici față de fata cealaltă nu m-am purtat urât, deși a spus că nu se simțea bine când a văzut că nu o lăsam de izbeliște pe Noemi, pentru că era într-o perioadă mai grea.
Fata aceea a pus punct pentru că nu îi mai plăcea situația, iar Noemi nu poate să iasă din starea asta sau nu vrea și eu nu o pot lua cu forța.

Eu nu sunt golan, am jucat la două capete pentru că așa a fost situația. Am fost într-o situație urâtă, așa că am încheiat-o cu amândouă, nu din vina mea. Acum sunt singur, dar am ieșit cu o fată de două ori. Nu știu ce va fi, nu-mi propun nimic, dar vreau o relație cu o fată ok”, a mai spus Mihai Mitoșeru.