Mihai Neșu, 7 ani de la accidentare! Prima imagine fără scaun cu rotile

Publicat: 12/12/2018 | 14:41

Au trecut șapte ani de la cumplita accidentare a lui Mihai Neșu, iar fostul fotbalist se simte din ce în ce mai bine și a acceptat să apară în calendarul steliștilor. Mihăiță Neșu a renunțat la scaunul cu rotile, iar imaginea postată pe pagina de Facebook dedicată lui a strâns sute de aprecieri.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Acum 7 ani, la un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lasat paralizat. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Mihai Neșu

Drama prin care a trecut Mihai Neșu

În urma accidentului suferit în 2011, Mihai Neșu a fost nevoit să-și schimbe întreaga viața. A fost părăsit de soție, a făcut multe tratamente costisitoare și foarte dureroase, iar apoi și-a pierdut părinții. Ca un adevărat campion, fostul stelist nu s-a lăsat doborât de dramele prin care a trecut și a continuat să meargă înainte. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Pe pagina de Facebook dedicată lui, intitulată „Uniți pentru Mihai”, a fost postată o fotografie în care fostul internațional român apare fără scaun cu rotile.

Mihai Neșu a fost pozat stând pe un fotoliu,  imagine ce face parte dintr-o ședință foto pentru calendarul „UEFAantasticii România 100”. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...