Mihai Teja, fair-play după victoria cu Mediaș: „Norocul a fost de partea noastră!”

Publicat: 25/08/2020 | 11:31
Mihai Teja, fair-play după victoria cu Mediaș: „Norocul a fost de partea noastră!”

FC Voluntari a debutat cu dreptul în noul sezon competițional al Ligii 1. Echipa pregătită de Mihai Teja s-a impus la limită, scor 2-1 (1-0) în fața celor de la Gaz Metan Mediaș într-un meci contând pentru prima rundă a campionatului.

„Un meci foarte greu. Suntem o echipă în reconstrucție, mă bucur pentru cei care au rămas aici. E foarte mult de muncă și sper că vom reuși să ne întărim pentru că e un campionat în care vom întâlni foarte multe echipe bune. Încercăm să reconstruim această echipă. Felicit jucătorii, am debutat cu dreptul. Eu nu am nimic cu nimeni, jocul nu a fost unul de intensitate. Fiecare încearcă să-și apere echipa. Norocul a fost de partea noastră, am câștigat. Este foarte important pentru moralul nostru. Este greu, pentru că în timpul campionatului trebuie să reconstruim o echipă. Eric e un jucător ambițios, el nu are neapărat masă grasă, are masă activă mai mult. A alergat foarte mult. În momentul de față nu ne gândim la obiective mari, suntem deocamdată în reconstrucție. Ne-am dori să nu mai avem emoții până la sfârșit. Vom vedea ce parcurs vom avea”, a declarat Mihai Teja, antrenorul principal al ilfovenilor.

Victoria ilfovenilor la capătul unui joc modest prin golurile marcate de Mihai Căpăţînă (min. 12 – penalty), după un fault comis de Gabriel De Moura asupra lui Răzvan Grădinaru, şi de internaţionalul moldovean Igor Armaş (min. 67), cu capul, în urma unui corner executat de Eric De Oliveira. Golul medieşenilor a fost înscris de Sergiu Robert Ciocan (min. 53), din centrarea lui Răzvan Trif, reușita fiind prima pentru fotbalistul ardelean în Liga 1.

Rezultate etapa 1 Liga 1 sezon 2020-2021

FC Argeș – FC Botoșani 2-3
Viitorul – UTA Arad 1-1
Sepsi – Universitatea Craiova 0-1
Astra Giurgiu – FCSB 0-3
Poli Iași – Chindia 1-0
Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2
FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 2-1
Dinamo – Hermannstadt 1-1