Mihai Teja vrea victoria în derby-ul ilfovean: „Este foarte important pentru noi!”

Publicat: 17/07/2020 | 08:29
Mihai Teja vrea victoria în derby-ul ilfovean: „Este foarte important pentru noi!”

Mihai Teja, antrenorul princiopal al formației FC Voluntari, a declarat că nu ia în calcul decât victoria în duelul pe care elevii săi îl vor susține astăzi de la ora 18:00 pe „Clinceni Arena” cu Academica, meci care va deschide runda a X-a a play-out-ului Ligii 1.

„Mă aştept la o partidă în care noi să reuşim să ne câştigăm punctele, pentru noi este important, asta pentru a ne îndeplini obiectivul. Este un meci important pentru noi, va fi greu, cu o echipă care se bate la retrogradare. Sunt meciuri destul de grele, cu miză şi sperăm să ne câştigăm punctele. Este foarte important pentru noi”, a declarat Mihai Teja, antrenorul principal al FC Voluntari.

Cele două formații sunt despărțite de două puncte în clasament, FC Voluntari, fiind pe locul 2 cu 28 de puncte, iar Clinceni pe locul 5 cu 26 de puncte. Formația lui Mihai Teja vine la Clinceni după ce runda trecută a cedat cu 2-1 la Sibiu cu Hermannstadt, rezultat care a pus capăt unei serii incredibile de 11 meciuri consecutive a Voluntariului în Liga 1 fără înfrângere. Tot după un eșec vine și Academica, formația lui Ilie Poenaru primind o corecție la Ovidiu cu Viitorul, scor 5-0, rezultat în urma căruia a căzut pe locul 5 în clasament cu 26 de puncte.

Partida Academica Clinceni – FC Voluntari, din cadrul etapei a X-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa astăzi de la ora 18:00, confruntarea fiind transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.