S-a înscris pentru a 10-a oară la…

Publicat: 23/12/2018 | 11:47

Mihai Trăstariu s-a înscris pentru a zecea oară la Eurovision! El speră să treacă de de selecția națională. Ar fi pentru a doua oară în cariera sa de muzician.

„Tornero” a fost cea mai tare piesă pe care România a trimis-o vreodată la Eurovision, însă acum Mihai Trăistariu spune că a scos o melodie care o depășește pe cea care i-a adus locul 4 la competiția europeană în 2006. Cântărețul a anunțat că s-a înscris pentru a zecea oară la selecția națională a show-ului Eurovision și speră ca juriul din țară să-l trimită pentru a doua oară în focurile bătăliei europene, anunță stirileprotv.ro.

„Și în acest an am ales să merg pe mâna compozitorului Michael James Down, cel care mi-a scris și Heaven sau I won’t surrender. De data asta, piesa Baya e mega ritmată. De fapt, cred că e cea mai dansantă piesă pe care am avut-o vreodată. Te ridică de pe scaun de la primele acorduri”, a scris Trăistariu pe Facebook.

În acest an, alături de Trăistariu s-au înscris artiști precum Trooper, Xonia, Dan Bittman, Nicola și Laura Bretan (câștigătorea show-ului Românii au talent).

Este cea de-a zecea participare a lui Trăistariu la Eurovision, faza națională, iar cântărețul speră că de data aceasta juriul nu-l va lăsa pe bară. „E a zecea participare, ceea ce reprezintă un record pentru artiștii români. Doar Luminița Anghel mai are nouă participări la activ”, a spus artistul pentru PROTV.RO.

Citește și...